Publicitat
Cultura i Espectacles

El Festival Dansa Metropolitana tanca amb 60.000 espectadors

La FACT i el Teatre Alegria de Terrassa han acollit actuacions dins del festival

L'actuació d'Alonzo King Lines Ballet a la FACT de Terrassa

El festival Dansa Metropolitana ha baixat el teló de la seva cinquena edició amb més de 60.000 espectadors, un 26% més que l’última edició abans de la pandèmia (2019), i una ocupació mitjana dels espectacles del 75%, segons ha informat l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

El certamen ha programat més de 300 activitats de dansa a 12 ciutats de l’àrea metropolitana (Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, l’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans) durant 18 dies, entre el 10 i el 27 de març. Teatres, museus, centres cívics, carrers, cinemes i espais públics i singulars han acollit les propostes, entre les quals hi havia 92 espectacles, 35 pel·lícules i 34 activitats paral·leles. Una vintenta d’espectacles, a més, han exhaurit entrades per a totes les funcions.

A la nostra ciutat, la FACT Cultural ha acollit aquest diumenge a la tarda l’actuació d’Alonzo King Lines Ballet, dues peces de ballet que combinen tradicions culturals i ballet clàssic sota la mirada artística d’Alonzo King, un dels coreògrafs més visionaris del món del ballet. El mateix coreògraf ofereix aquest dilluns a les 12.30 hores una masterclass per a professionals, on es treballarà el tradicional ballet de barres, la repetició i la investigació d’una frase de moviment del repertori Lines.

En el marc del Festival, el Teatre Alegria també ha acollit aquest diumenge l’obra “Filar”, d’Antonella D’Ascenzi. L’espectacle de dansa contemporània i poesia visual per a tots els públics protagonitzat per una performer i una marioneta ha parlat sobre el poder de la relació entre cossos i objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils invisibles.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top