Publicitat
Cultura i Espectacles

Poesia, dansa i una marioneta

L’espectacle es presenta al Teatre Alegria

Una escena de l'obra

El cicle familiar i també per a tots els públics fa pujar aquest diumenge, a l’escenari del Teatre Alegria, “Filar”, una obra d’aquelles que es presenten plenes de sensibilitat. La seva creadora és Antonella d’Ascenzi i relata un viatge al costat d’una marioneta. Les dues es comunicaran a través dels fils per no perdre’s en el camí.

La proposta és una peça de dansa contemporània i poesia visual. L’autora incorpora una marioneta per parlar sobre el poder de la relació entre cossos i objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils. En aquesta obra es fa preguntes com el fet de la distància dels cossos o com percebre el món que es desplega al lluny i no es pot tocar. Tot, amb la incorporació dels fils com a metàfora de moviment, creació i connexió,

Un viatge imaginari
”Filar” explora la idea de la relació entre el concepte de la distància i la metàfora, real i simbòlica. El punt de partida és el viatge imaginari d’una dona que troba una marioneta, la segona ballarina d’aquest duo, que entrarà en l’obra amb el seu cos de fusta i de fil. Les dues buscaran el diàleg per comunicar-se.
La peça filarà relacions entre el cos i la seva percepció de l’espai, entre els cossos que comuniquen per mitjà dels fils sense mai tocar-se. Ho farà a través d’un duo de dansa contemporània original entre l’artista i una marioneta, utilitzant tècniques de dansa de contacte i improvisació.

Antonella D’Ascenzi és una creadora italiana de dansa i teatre visual establerta a Catalunya des del 2010, on desenvolupa el seu projecte escènic tant per a públics familiars com per a adults. En les seves creacions cerca un diàleg amb el cos, els objectes i les imatges.

Propera obra 

Les arts escèniques per a tots els públics encara es reserven “Los tres cerditos”, de la companyia David Zuazola, que es representarà al mateix Teatre Alegria el dia 15 de maig. El clàssic conte dels tres porquets, que ha format part de tantes lectures, puja a escena amb un muntatge de titelles de fusta i música original. L’espectacle és en castellà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Poesia, dansa i una marioneta
To Top