Publicitat
Cultura i Espectacles

“Lay me down” en versió rap i vídeo

El músic Iván Jiménez fa una nova versió del seu tema

El compositor i productor musical Ivan Jiménez

L’artista terrassenc Ivan Jiménez estrena una nova versió de la cançó, “Lay me down”, que va ser composta durant l’etapa del confinament de la pandèmia i va sortir a la llum a finals de l’any passat. És un tema que parla de la muntanya russa de sentiments viscuts tancats a casa. L’artista acaba de fer una adaptació en rap en castellà i també un vídeo d’aquesta, amb l’objectiu d’arribar a més públic musical del mercat llatinoamericà. En la primera estrena de “Lay me down”, el músic i productor va comptar amb el vocalista anglès Ethan Cronin i la va llençar el novembre de 2021. Va escollir a Cronin perquè la seva veu és melòdica i esquinçada i s’adaptava molt bé al tema que li va proposar enregistrar. “Lay my down” és el seu cinquè tema d’ençà que es va iniciar com a compositor terrassenc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“Lay me down” en versió rap i vídeo
To Top