Publicitat
Cultura i Espectacles

Atepeïda agenda de Sant Jordi a l’Ateneu

L’entitat presenta llibres, poesia, art i música

L'escriptora Glòria Sabaté, autora d'"El vel de la deessa"

Les entitats, juntament amb les llibreries, han començat a divulgar les seves activitats per Sant Jordi, una diada que enguany vol recuperar la màxima normalitat possible i ambientar els carrers com mai de llibres i roses si el temps (el meteorològic) ho permet. A Terrassa, l’Ateneu Terrassenc presenta una setmana, la del 19 al 24 d’abril, ben atapeïda i per a tots els públics que vulguin gaudir de lletres i música després de les vacances de Setmana Santa.

L’agenda s’obrirà el dimarts 19 d’abril (19 hores) amb la presentació del llibre “El vel de la deessa” de Glòria Sabaté, i que va obtenir el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica. El dimecres 20 (19 hores també) es canviarà de registre per presentar el llibre “Manuel Royes. Una trajectòria política al servei de les persones”, de Jaume Valls i Vila i el dijous 21 d’abril (18.30 hores) ens faran viatjar cap a Indoxina de la mà de Conxita Taurell que presentarà “Les veus del Mekong”, del qual es va fer ressò aquest diari. En aquesta publicació hi ha cinc contes de la terrassenca Rosa Pi, que fa temps que recórrer món amb Taurell.

L’Ateneu s’ha reservat el dia de Sant Jordi, dissabte, per posar estand a la plaça Vella, on a més de llibres actuals, hi faran estada un bon nombre d’autors per signar les seves obres. I el cap de setmana encara oferirà tres activitats. El diumenge 24 d’abril (11.30 hores) hi ha visita a l’exposició “Una ofrena a la ciutat, a la meva mare i a la meva filla”, de Teresa Jordà a la sala Muncunill. La visita està guiada per Ferran Peña. Cap al migdia hi haurà la celebració de la 65a. Festa de la Poesia que s’acompanyarà d’una lectura de poemes a càrrec del Quadre de Veus de Ràdio Terrassa 95.2 emissora municipal de Terrassa, amb la direcció de Toni Garrich, i una conferència de Joan Tamayo. El diumenge culminarà amb un concert (18 hores) amb Dones per la Pau i Veus Evohé al casal cívic del Vapor Gran. Sant Jordi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top