Publicitat
Cultura i Espectacles

Ginestà actuarà el 28 de maig a Terrassa

En el marc del festival Límbic

El grup de música Ginestà actuarà a Terrassa el pròxim 28 de maig. La banda de pop, folk i cançó protesta pujarà a l’escenari Vela del Parc de Vallparadís, en el marc del festival Límbic, d’Òmnium Cultural.

Així ho ha anunciat la organització del certamen a través de les xarxes socials, tot destacant que el festival comptarà amb més de 50 activitats, totes elles gratuïtes.

Ginestà és un grup de música format pels germans Júlia Serrasolsas i Pau Serrasolsas, del barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona. L’abril de 2018 van presentar el seu primer disc autoeditat, titulat “Neix”, i el novembre de 2019 el seu segon àlbum, “Ginestà”. Amb el disc homònim van obtenir el Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d’autor del 2019. Aquest 2022 han llançat el tercer disc, “Suposo que l’amor és això“, on inclouen la cançó “L’Eva i la Jana“, publicada l’any anterior i que va ser una de les cançons més escoltades de l’estiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top