Publicitat
Cultura i Espectacles

Més d’un miler d’assistents al Fred Festival de Terrassa

La tercera edició del festival de música pop a l’aire lliure ha fet enguany una aposta per l’escena local i nacional

Cupido ha estat cap de cartell de dissabte al Fred Festival / Arnau Alcalà

Música, ambient festiu, rialles i grups d’amics i amigues s’han ajuntat aquest divendres i dissabte passat al Parc Audiovisual de Catalunya amb la tercera edició del Fred Festival, la doble jornada de música pop d’àmbit nacional a l’aire lliure. Comptant l’assistència dels dos dies, més d’un miler de persones s’han unit per gaudir de la festivitat musical, segons han declarat des de l’organització del festival.

Enguany, l’organització ha fet una doble aposta per primer cop: ha portat sobre els escenaris a un grup local emergent de música urbana, Atalaya 00, i ha escalat també a nivell nacional, convidant a La La Love You i Cupido, ambdós de Madrid.

Cupido ha estat cap de cartell de dissabte / Arnau Alcalà

“És la primera vegada que toquem en un escenari tan gran davant de tanta gent, sens dubte és una experiència que no oblidarem. Hem connectat molt amb l’energia del públic”, ha declarat Atalaya 00, després d’experimentar els clams dels assistents al concert. “Tot va en crescendo, i el feedback és brutal. Aquesta setmana s’han venut gairebé totes les entrades”, han expressat des de l’organització. El festival ha jugat amb els dos escenaris: el principal i en obert, que ha ofert els grups més populars i caps de cartell, mentre que el Claustre ha presentat un espai més íntim i de connexió amb la música més viva.

El públic, majoritàriament jove, ha quedat satisfet amb l’espai i l’experiència. “Som molt fans de Cupido, però hem vingut abans i estem descobrint nous grups que ens semblen molt guais. Sens dubte, repetirem”, ha expressat la Sophie, que cantava i ballava al ritme de la Ludwig Band, acompanyada de la seva amiga Laura. Cupido ha estat cap de cartell de dissabte, i ha atret a una pila de fans que estaven disposats a esperar darrere el backstage per emportar-se uns autògrafs a casa després del concert. El mateix ha succeït després de l’actuació de la Ludwig Band. “La gent es sabia les lletres i vibrava amb nosaltres. Sempre és gratificant veure que hi ha tanta gent que et dona suport”, han expressat des de la banda.

L’organització ha expressat que s’han venut gairebé totes les entrades disponibles / Arnau Alcalà

Alguns dels grups que participaven no havien estat mai abans a Terrassa ni al Parc Audiovisual, i s’han sorprès amb la rebuda del públic i l’ambient: “No sabíem què esperar-nos, però per ara la rebuda és molt bona. L’edifici ens ha cridat molt l’atenció. Estem contents i nerviosos perquè presentarem el nou disc, i esperem que agradi”, ha declarat el grup Kimberley Tell.

L’espai també ha comptat amb foodtrucks de menjar divers per satisfer les necessitats bàsiques dels assistents, així com paradetes de bijuteria local i feta a mà. “Estem satisfets amb el festival, i ja teníem ganes de reprendre l’època de concerts. Hem vingut els dos dies, som especialment fans d’Albercocks“, ha declarat en Santiago, acompanyat del seu grup d’amics.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top