Publicitat
Cultura i Espectacles

Sense Sal estrenarà dimecres el seu darrer senzill, “Mira on som”

“Mira on som” és el títol de la última cançó del grup terrassenc, que actua avui a l’Auditori en l’inici del seu comiat

El grup terrassenc de pop-folk Sense Sal ha començat el compte enrere de cara al seu comiat. Avui a les 21.30 hores llançaran el videoclip del seu darrer tema, “Mira on som”, mentre que la mitjanit de dimecres a dijous, la cançó ja estarà disponible a les diferents plataformes digitals. Serà el darrer treball del grup terrassenc, que ha començat ja a acomiadar-se després d’onze anys de trajectòria ininterrompuda.

El tema “Mira on som”, que es llançarà avui mateix, s’ha compost expressament per commemorar els darrers 11 anys de trajectòria de la banda. La seva vocalista, Alícia Rey, en parla així: “Hem volgut fer un tema molt festiu, que fos molt fidel al nostre estil de tots aquests anys. Penso que estem molt en línia del que hem fet com a grup. Volíem posar en perspectiva tot el que hem aconseguit en aquest temps. Fa 11 anys érem un grup d’amics que tocava a casa seva i gairebé sense voler-ho ens hem trobat amb tot això”, explica Rey. Del tema que tancarà la trajectòria musical dels Sense Sal, Rey en destaca: Hem volgut que sigui molt divertit i festiu i que parli del recorregut que hem dut a terme com a banda des que vam començar”, assenyala.

Tocaran per Festa Major

Sense Sal s’acomiadarà tocant a la seva ciutat el dilluns dia 4 de juliol en un concert de Festa Major que preveuen espectacular. “De moment, l’únic concert que tenim previst a Terrassa és el de la Festa Major. Estem preparant una festa molt especial, amb moltes sorpreses. Farem un repàs per tota la nostra trajectòria i interpretarem també aquesta darrera cançó que publiquem aquesta setmana. Hi haurà també moments especials i més d’una sorpresa”, assegura la cantant terrassenca.

D’altra banda, avui a les 20 hores, els dos cantants de Sense Sal, Alícia Rey i Nasi Cabanes, tocaran a l’Auditori Municipal de Terrassa amb l’Orquestra de Corda d’alumnes de grau professional i ensenyament avançat del Conservatori de Terrassa.
Fa dos anys, a la Seu d’Ègara , els alumnes van interpretar diversos temes de Sense Sal. Serà un nou homenatge a la banda de pop-folk terrassenca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top