Publicitat
Cultura i Espectacles

Miki Nuñez canta l’estiu a TV3 i Catalunya Ràdio

L’artista egarenc ha escrit també la cançó “Llums de mitjanit”

L'artista Miki Nuñez

L’artista egarenc Miki Núñez, fent parella amb Mariona Escoda, presentador i guanyadora del programa “Eufòria”, han posat les veus a la campanya d’estiu “Imagina!” de TV3 i Catalunya Ràdio amb la cançó “Llums de mitjanit”, que ja està disponible a les principals plataformes digitals.  La cançó es de Miki Núnez i es va estrenar al final de l’última gala del programa musical de la cadena catalana. Es tracta d’un tema que respira molt de vitalisme, optimisme i energia, tres ADN que van molt lligats a l’estiu.

La campanya d’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio aposta cada any per cantants de l’escena musical catalana. En els últims anys també ha tingut  a Lildami, també de Terrassa, que en va ser protagonista l’any 2019.  També han posat la veu  Els Amics de les Arts, Suu, Koerse, Pau Guillame “Guillamino”, La Soul Machine, entre altres.

Enguany, la campanya ideada des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) fa un brindis per la imaginació, per crear realitats que surtin de la monotonia. La imaginació com a motor de la creativitat, vinculada al color i l’alegria, que s’associen de manera natural al període estiuenc. I un dels fets diferencials de la campanya serà com es visualitza aquesta explosió d’imaginació i vitalisme.

Per fer-ho, se suma el concepte creatiu “Imagina!” a tot l’univers iconogràfic de l’estiu amb la tècnica d’animació “stop motion”, que en la variant d’animar persones i objectes reals es coneix com a “pixelation”. El fet de jugar amb aquesta tècnica aplicada a l’imaginari estiuenc afegeix una capa “màgica” a la realitat, de manera que els objectes i les persones poden fer qualsevol cosa: la fruita pot ballar, les tovalloles poder ser voladores, les flors i les onades poden cobrar vida…

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Miki Nuñez canta l’estiu a TV3 i Catalunya Ràdio
To Top