Publicitat
Cultura i Espectacles

Art interdisciplinar a El Corralito

L’exposició d’art visual, plàstic i musical s’inaugura el dia 25 de juny a la tarda

Mireia Juanals, en un acció artística

El centre de creació artística local El Corralito celebra la Qlectiva XXII , aquest  25 de juny (dissabte), a partir de les 17 hores i fins a la mitja nit, al carrer Sant Leopold 63, local 1, de Terrassa. L’equip presentarà una exposició de les artistes residents i del col·lectiu sabadellenc Massa, tant de les disciplines plàstiques i visuals com pel que fa a les d’arts escèniques i musicals.

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona. És una plataforma paral·lela al circuit institucional d’exposicions, activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa artística, apropar l’art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i empoderar les joves en la creació i participació d’aquests.

Durant l’acte hi haurà l’actuació de Mireia Juanals, amb el seu work in progress “Fragmentos de una loca”; Lorena Madurga amb “Manchas”; Valeria Pisati amb “Dime cosas y guarradas (catàleg d’imatges de My Mother)”; i Txell Navarro i Marina Turroja amb el seu work in progress “No Flowers”.

Pel que fa a les arts visuals, tindrem l’exposició de les obres de les artistes: Ana Madrid, Mónica Boza, Laura Puente, Karla Kratch, Mireia Comas, Cristina Lanau, Gerard Pla, Alejandro Alcolea i Ir y Ser. A més també comptarem amb l’actuació musical dels DJs Nahoomie, Rave_on y Djdelukes, del col·lectiu sabadellenc Massa.

A més, com que el centre està duent a terme una campanya de microcrowdfunding tot el que es recapti de la barra es destinarà al finançament d’aquesta. L’acte és gratuït i obert a tothom, sense reserva prèvia. El Corralito és una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadors de Terrassa des del 2015. la seva programació es diversa i es desenvolupa tot l’any.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Art interdisciplinar a El Corralito
To Top