Publicitat
Cultura i Espectacles

Litus estrena el musical al Teatre Tívoli

El cantant i actor fa un personatge que viatja a la rumba i el rock

Cartell promocional de Litus, protagonista del musical

Litus, nom artístic de l’egarenc Carles Ruiz Bosch, que ha retornat a Terrassa, ja prepara l’estrena del musical de la productora El Terrat d’Andreu Buenafuente, amb qui ha col·laborat durant anys amb el programa d’humor a Movistat+. Litus protagonitza “¡Chakapum!, una història emocional que fusiona la rumba i el rock. L’espectacle s’estrena el 21 de juliol al Teatre Tívoli de Barcelona, on es podrà veure fins al 31 de juliol. I després l’11 d’agost s’estrenarà en el Gran Teatre Caixabank Príncipe Pio de Madrid.

El cantant i actor, juntament amb la seva banda de rock i sis actors i actrius, emprèn un viatge a través de la memòria i el temps en què es mescla la història de la seva vida amb la de la rumba catalana. L’obra està escrita per Joan Grau, guionista fidel del Terrat, i un dels creadors del famós personatge Chiki Chiki. La direcció està a càrrec de Xènia Reguant, adjunta a la direcció de “Lehman Trilogy” i “Una noche sin luna”, que recentment ha estat guardonada amb el Max al Millor actor i Millor espectacle de Teatre.

L’obra musical es desplega a partir d’un record de la infància de Litus i es converteix en un viatge emocional molt personal, ple de contratemps, que el portarà a Cuba i més enllà, fins i tot a Terrassa. I està clar que revisitarà grans noms de la rumba com Peret, Gato Pérez o Los Amaya.

El músic i actor ha manifestat que se sent molt identificat en el seu personatge. “Tinc un record màgic de les sobretaules dels meus pares quan jo era un nen. Els caps de setmana, els meus pares organitzaven sopars amb els amics i quan el meu pare agafava la guitarra i començava a tocar, jo deixava de jugar i córrer pel menjador i em quedava encantat escoltant les cançons que tocava i cantava amb la meva mare i els amics”. Litus estrena el musical després del nou àlbum “Chadanaca” i del documental sobre el camí vital i professional.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top