Publicitat
Cultura i Espectacles

Terrassa clama Bizarrap

Unes 2500 persones s’han reunit al primer dia del Festival Maleducats, dut a terme a la Masia Els Bellots. Bizarrap ha estat el cap de cartell indiscutible

Bizarrap al Festival Maleducats / Arnau Alcalà

Divendres a la nit, Terrassa es va convertir en l’escenari per excel·lència de la música urbana amb el festival Maleducats, celebrat a la Masia Els Bellots i impulsat pel cantant de trap terrassenc Lildami. El festival reuneix els màxims exponents del gènere, entre ells Bizarrap, productor musical que sens dubte va ser el referent clau de la passada nit.

Arnau Alcalà

Després del concert de Beny Jr a l’Escenari Pocavergonya (el central dels concerts) i Zetak a l’escenari Maleducats (prop de l’entrada), una massa d’uns 2500 egarencs i forans joves i amb set de festa es van acumular davant l’Escenari Pocavergonya per rebre a Bizarrap. Un joc de llums, música de tensió i un mar de mòbils alçats es preparaven per a l’entrada triomfal de l’artista argentí, amb gots a la mà de cervesa o cocktails obtinguts amb maleducats, els “tokens”, el mètode de pagament que substituïa les monedes dins del festival i permetia obtenir begudes i aliments amb les paradetes de pizza i altres aliments ràpids.

Amb el clam de “Biza, Biza, Bizarrap!!”, el productor va entrar en escena i va fer rugir el públic amb cada tema, com la col·laboració amb Nathy Peluso, Anuel i L-Gante, entre altres, i les pol·lèmiques amb Paulo Londra, Residente i Villano Antillano. Per acabar, el públic va aclamar “Una altra!” i especialment clamava el nom de “Quevedo“, l’artista canari que va fer l’última sessió amb Bizarrap, la número 52, i que últimament ha guanyat molta presència internacional. Després de reproduir-la i els salts dels assistents, Bizarrap va sortir triomfal de l’escenari amb un “Gràcies, Terrassa, per aquesta rebuda” i ja es sentien els testimonis entre el públic exclamant “Quina passada” i “Només per Bizarrap ja ha valgut la pena el festival”.

Arnau Alcalà

Ptazeta i Quevedo fora del festival

Aquest dissabte, la festa no para en un dels esdeveniments musicals possiblement més importants de Terrassa en els últims temps, especialment per al públic juvenil. La decepció, però, ha arribat al cor d’alguns assistents amb la caiguda dels caps de cartell d’avui per problemes de salut: Quevedo i Ptazeta.

“La gran atracció era Ptazeta, però assistirem igualment. Després de la passada de Bizarrap, ens hem quedat amb ganes de més”, exclamava la Mercè López, terrassenca que va venir amb la seva companya Maria. El mateix van pensar l’Ariadna i l’Ona Torras, que van venir des de Castellà del Vallès per veure especialment Bizarrap, i també Quevedo dissabte. “Ens quedarem per veure WOS i els Djs. Ens agrada que es faci a Terrassa, i no a Barcelona com la majoria dels festivals”, van declarar.

Des de l’organització del festival s’han compromès a retornar els diners de l’entrada de dissabte a aquells que ho vulguin. Els artistes caiguts han estat substituïts per djs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top