Publicitat
Cultura i Espectacles

La Fira del Dibuix tornarà el 2 d’octubre

L’art tornarà a sortir de les galeries per envair els carrers

La fira converteix els carrers en una gran exposició artística

El mes d’octubre és sinònim de represa cultural després de les vacances d’estiu. Una de les cites imprescindibles és la Fira del Dibuix d’Amics de les Arts i joventuts Musicals que se celebrarà enguany el diumenge 2 d’octubre al centre; a la Plaça Vella, als carrers Major i Unió fins a la plaça de Salvador Espriu.

Amics ha llançat la convocatòria de la 43a. edició que exposarà obres de dibuix, pintura, il·lustració i còmic. Només s’admeten obres artístiques realitzades sobre paper, cartó, tela, fusta o similar amb una tècnica que pugui enquadrar-se dins d’aquestes disciplines (llapis, carbó, tinta, aquarel·la, oli, acrílic…) o obres originals fetes mitjançant la tècnica del gravat.

Preinscripció

La preinscripció de socis de l’entitat, que tenen preferència per triar taula, serà entre l’1 i el 12 de setembre, presencialment o bé per e-mail. El pagament de la preinscripció (15 euros) es podrà fer en metàl·lic o per transferència bancària fins al 12 de setembre. Pels no socis, la preinscripció serà fins al 19 de setembre. El dia 2 d’octubre, a les 10 del matí, a la Plaça Vella, després del pagament de la resta de la inscripció, s’entregarà als firaires que no siguin socis un sobre amb un número, que correspondrà al número de taula que hauran d’ocupar.

El preu de la preinscripció pels no socis també és de 15 euros. Un cop acceptada la preinscripció, els participants hauran de fer la resta del pagament (10 euros els socis i 35 euros els no socis; 20 euros els socis amb carpa i 45 els no socis amb carpa) es farà el mateix dia de la fira a partir de l’obertura.

Cadascuna de les taules és individual i per a un sol artista. Per tal que l’organització pugui treballar degudament, l’entrada amb cotxe a la plaça es farà a partir de les 9 del matí. Per descarregar amb el cotxe hi haurà un espai d’entrada pel carrer de l’Església i un espai de sortida pel carrer Major. Igualment, fins després de les 8 de la tarda no es podrà entrar el cotxe per carregat i marxar. Els artistes hauran de notificar a la secretaria de l’entitat la matrícula del cotxe amb el qual s’accedirà a la plaça.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Fira del Dibuix tornarà el 2 d’octubre
To Top