Publicitat
Cultura i Espectacles

Lildami apareix dijous a “L’au pair” de TV3

El terrassenc farà de cangur de dues nenes de 9 anys de Vilassar de Dalt

Lildami, assegut a taula amb la Sandrine i la Júlia /TV3

El cantant i artista de música urbana terrassenc Lildami protagonitzarà dijous, juntament amb l’exjugadora de bàsquet Laia Palau un nou capítol de la segona temporada de “L’au pair“, el programa de l’estiu de TV3 en el qual personatges del món de la música, els mitjans de comunicació i l’espectacle del país esdevenen cangurs per un dia. El programa s’emetrà a les 22.30 hores.

En aquest episodi, titulat “Un dia de reptes”, Lildami farà d’au-pair durant unes hores. El terrassenc prepararà un èxit musical dels seus amb dues cosines de la localitat de Vilassar de Dalt, al Maresme. Es tracta de la Sandrine i la Júlia, ambdues de 9 anys.

L'”au pair” és una de les apostes d’aquest estiu per part de Televisió de Catalunya. És un format pensat per a tota la família en què un famós accepta el repte de convertir-se en el cangur d’uns nens que ni coneix ni ha vist mai i amb qui haurà de conviure durant tot un dia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top