Publicitat
Cultura i Espectacles

Un nen de Terrassa protagonitzarà un musical sobre “Charlie y la Fábrica de Chocolate”

El petit Gio García farà de Charlie Bucker en l’obra que es representarà a Madrid

Alguns dels actors i actrius que representaran l'obra. Gio García, a l'esquerra

El petit actor, model i cantant terrassenc Gio García ha estat escollit per protagonitzar un musical de renom a Madrid pròximament. Es tracta de la representació teatralitzada de l’obra “Charlie y la Fábrica de Chocolate”, de Roald Dalh. Gio García pujarà a l’escenari per interpretar Charlie Bucker, el protagonista de la famosa obra i posteriorment transformada en pel·lícula d’èxit.

L’obra s’estrenarà el 17 de setembre al teatre Espai Ibercaja Delicias, a Madrid. Tindrà una duració de 2 hores i 30 minuts, amb descansos inclosos, i està previst que s’ofereixin diverses sessions a la setmana. A causa de la curta edat dels protagonistes, però, s’ha decidit repartir el paper de Charlie Bucker entre quatre actors. Així, els també joves però amb experiència teatral Rafa Mata, Martín Luis Abello i Alan Víctor Miranda interpretaran el seu rol.

El terrassenc Gio García ha participat també en el programa de talent musical infantil La Voz Kids, on va superar dues rondes classificatòries. A més, ha fet de model des de ben petitó, i com a actor ha participat en una vintena de curtmetratges i espots televisius. Ha actuat amb artistes com Macarena Gómez, Daniel Grao o Nerea Barros.

El director del musical a Madrid és Federico Bellone. A banda de Charlie Bucker, el nen petit d’origen humil que somnia en gran, un altre personatge clau en la trama de l’obra de Roald Dahl és Willy Wonka, el propietari de la Fàbrica de Xocolata que visiten els nens i nenes que han guanyat el daurat bitllet amagat dins d’unes quantes xocolatines escampades per tot el món. Al musical, el paper de Willy Wonka serà interpretat per Edu Soto.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top