Publicitat
Cultura i Espectacles

Sense Sal acaba la gira d’estiu

El grup de pop-folk egarenc va actuar ahir a Bilbao i s’acomiadarà a Avià aquest divendres

Concert de Sense Sal

Sense Sal ja va anunciar fa mesos que deien adéu com a banda, després d’11 anys de trajectòria, 250 actuacions, més de 50 cançons i 4 discs. Per acomiadar-se bé dels seus seguidors i tancar més d’una dècada d’anècdotes, històries compartides i mil moment, el grup de pop-folk terrassenc ha fet una última gira de comiat. La gira ja arriba aquesta setmana a la seva fi pel que fa als concerts d’estiu, amb tres actuacions. Ahir al vespre va actuar a Bilbao, a AixeBerri, i demà la banda ja s’encamina cap al Festival Bioritme, a Torelló, Osona, per actuar a l’escenari Bioterra a les 18.30 hores. Al conegut festival assistiran grups com Roba Estesa i la Sra. Tomasa, entre altres. L’últim concert de l’estiu serà aquest divendres 26 d’agost a Avià, al Berguedà, per la Festa Major del municipi.

L’últim concert que van donar a Terrassa va ser per la Festa Major d’enguany el 4 de juliol, amb gran expectació a la Plaça Vella i molta emoció local. El primer concert de la gira de l’estiu va ser el 10 de juny a Bellver de la Cerdanya, i des de llavors n’han fet 12 més durant tot l’estiu. Durant la gira, Sense Sal ha anat rememorant els seus temes i discs dels últims anys, inclòs l’últim single, “Mira on som” que commemora la trajectòria del grup.

L’anterior single més recent, i que la banda va promocionant a la gira i a les xarxes socials i plataformes audiovisuals és “Com abans”, publicat l’estiu passat. Un dels seus singles més coneguts és “La Sortida”, publicat el 2019 amb una col·laboració amb el cantant egarenc Miki Núñez, i que ja ha arribat a més d’un milió vuit-centes mil reproduccions a Youtube. L’últim disc publicat va ser “Només tenim la veu” (Música Global, 2017).

Després d’aquesta setmana, ja quedarà l’últim concert definitiu de la banda, que serà el 16 de desembre a les 20.30 hores a la Sala Apolo, a Barcelona. Ja es poden adquirir les entrades a través de la pàgina web de la sala. Per ara, el preu de l’entrada és de 10 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top