Publicitat
Cultura i Espectacles

Projecció de la pel·lícula “De sobte, l’últim estiu”

La sessió és el dia 27 de setembre a l’Ateneu Terrassenc

Un fotograma del film de L. Mankiewicz

El cicle CineArt de l’Ateneu Terrassenc presentarà el dimarts 27 de setembre, a les 18 hores, la pel·lícula “De sobte, l’últim estiu”, dirigida per Joseph L. Mankiewicz, amb Elizabeth Taylor, Montgomery Clift i Katharine Hepburn. És un drama psicològic que té com a protagonista una viuda molt rica que ofereix una donació important per crear un hospital, però hi posa unes condicions insalvables.

El film es va estrenar l’any 1959 i és una adaptació de “De sobte, l’últim estiu”, traducció al català del títol original”Suddenly, last summer”, l’obra de teatre homònima de Tennessee Williams. Té com a curiositat que és una de les produccions de cinema que es va rodar al Baix Empordà, en concret amb localitzacions a Sant Feliu de Guíxols, S’Agaró, Sant Antoni de Calonge, la platja de Pals i Begur. També hi ha escenes de l’illa de Mallorca. Destaca per la gran interpretació del duet d’actrius. Elizabeth Taylor va ser premiada amb el Globus d’Or.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Projecció de la pel·lícula “De sobte, l’últim estiu”
To Top