Publicitat
Cultura i Espectacles

Festival de Màgia amb Stigman i Luis Olmedo

Les actuacions tindràn lloc el cap de setmana a Vallparadís i al Cafè de l’Artista

El mag Stigman actuarà el dissabte a Vallparadís

Hi ha coses que són impossibles, però els mags fan que siguin possibles. Si voleu gaudir d’espectacles amb nom propi, teniu una doble oportunitat els 24 i 25 de setembre en dos espais diferents. La segona edició del Festival de Màgia ens porta dos espectacles capitanejats per Ignasi Stigman, i Luis Olmedo. El mag Stigman, com es coneix popularment, presenta el seu espectacle el dissabte (18 hores) a l’Hort dels Frares del parc de Vallparadís. Aquest artista es caracteritza perquè combina la màgia i els efectes d’il·lusionisme amb coreografies de dansa moderna i malabars. Diuen que té una energia infinita i que desprèn molta empatia amb el públic. Així, les seves propostes són molt dinàmiques, entretingudes i dirigides a un públic divers i de totes les edats.

Ignasi Stigman, que és psicòleg i dona classes a la Universitat Ramon Llull, es dedica professionalment a la màgia des de fa 10 anys. Va debutar l’any 2012 a la sala Luz de Gas de Barcelona i des de llavors no ha parat de treballar en teatres, auditoris, escoles, programes de televisió i tota mena de festes i esdeveniments. Els seus espectacles “Más que magia” i “El circo de los imposibles” han estat programats a festivals internacionals de màgia així com en nombrosos teatres i auditoris municipals.

Per la seva banda, Luis Olmedo farà el seu espectacle diumenge (18 hores) al Cafè de l’Artista, sala des d’on es promou aquest festival. Olmedo, que és llicenciat en Comunicació Audiovisual, es dedica a la màgia des de fa 14 anys i ha viatjat per tot el món. És un artista polifacètic perquè a més de ser bon comunicador i il·lusionista, és músic, en particular molt aficionat al rock i el heavy. Explica que la màgia era el seu somni i que ho ha aconseguit amb molt d’esforç. Treballava en el sector de la comunicació en una oficina i ho va deixar. Recorda el seu primer número de màgia: va ser una escena d’escapisme amb taurons sota l’aigua. Confessa que “va ser una experiència al·lucinant”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Festival de Màgia amb Stigman i Luis Olmedo
To Top