Publicitat
Cultura i Espectacles

Primera mostra de punts de llibre

Se celebrarà el dia 8 a la seu de Col·leccionistes de Terrassa

Una imatge del cartell de presentació de l'activitat

Moltes persones han fet del punt de llibre una peça de col·lecció. No és d’estranyar perquè aquest objecte és divers en formats, suports i tècniques El punt de llibre que més coneixem però és el del paper a sobre del qual hi és quasi sempre un petit motiu decoratiu. El motiu pot ser gairebé infinit; des de la grafia que identifica una entitat fins a una fotografia impresa d’una personalitat o d’un edifici, passant pels versos d’un poema.

Conscients que hi ha tot un món l’associació de Col·leccionistes de Terrassa està preparant la primera trobada de punts de llibre per aquest dissabte, 8 d’octubre, des de 10 h a 13 hores. El lloc és la seu de l’entitat a la rambla d’Ègara, 340. La mostra comptarà amb la presència de col·leccionistes de diversos punts de Catalunya.

En el cartell de presentació d’aquesta trobada hi podem trobar un exemple del gran ventall de punts de llibre. El cartell en reprodueix set que són de la revista Mirall de Glaç de la secció literària d’Amics de les Arts, d’edificis de Nova York, d’una oficina d’informació i turisme del Pirineu, d’una pintura modernista, de la figura del violoncel·lista Pau Casals, d’una edició de la festa literària de Sant Jordi i d’una xemeneia industrial.

L’associació ha engegat aquesta nova activitat com a mostra al seu afany de posar l’entitat i a la ciutat de Terrassa en el món del col·leccionisme per tot Catalunya. Amb aquest propòsit ja ha preparat més activitats per aquest mes d’octubre. El divendres 14 d’octubre s’inaugurarà, a les 19 hores, una nova exposició dedicada al dibuixant de còmics Antonio Garcia Bartolomé (Barcelona, 1932-2012), considerat el rei del còmic romàntic. Antonio García es va iniciar amb el segell Bruguera l’any 1955, i des de sempre es va sentir còmode en tota mena de gènere: femení, misteri, capa i espasa …

L’entitat tancarà el mes, el diumenge 23 d’octubre, amb una nova trobada de sobres de sucre i sacarines de 10 a 13.30 hores. El públic que senti curiositat per aquestes temàtiques hi té una cita i, segur, que gaudirà observant tants objectes, alguns d’ells molt singulars i que són un veritable tresor.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Primera mostra de punts de llibre
To Top