Publicitat
Cultura i Espectacles

Tardes musicals a l’Ateneu amb el pianista Sergi Hogaku

El pianista i artista multidisciplinari Sergi Hogaku aterra a “Les tardes musicals” de L’Ateneu Terrassenc (aquest divendres, 19 hores), on presentarà un nou espectacle audiovisual repassant bona part de la seva discografia, així com algun avenç del seu proper disc que ara per ara està en procés de gravació. La seva música s’enfila endins de la música postclàssica, amb una notable influència d’artistes com ara Ólafur Arnalds, Nils Frahm, Ludovico Einaudi o Jóhann Jóhannsson, entre d’altres, segons explica en la nota de premsa de la seva actuació.

Ell mateix defineix la seva proposta artística, com a “música descriptiva amb una gran càrrega cinematogràfica”, raó per la qual els seus concerts sempre van acompanyats de projeccions cinemàtiques creades per a cada peça del repertori, creant així un ambient d’immersió total vers als seus oients.

Sergi Hogaku

Amb vint-i-tres anys de carrera professional a la seva esquena, l’artista ha editat el dia d’avui gairebé una trentena de discos en l’àmbit internacional, presentant la seva música per escenaris i festivals de tota Europa. El concert de l’Ateneu simbolitza la seva tornada musical a la seva Terrassa natal.

En Sergi Hogaku es confessa un amant de la cultura japonesa, budista i zen, així com un entusiasta de la cuina que s’entén des del respecte per la natura i la ment conscient. La seva admiració pels llegats de Georges Ohsawa i Michio Kushi el van portar a un primer moment a enfocar els seus passos cap a la microbiòtica més tradicional. Després va continuar explorant la medicina tradicional xinesa. En l’actualitat es dedica a la difusió de l’alimentació conscient a gran escala a través de xarxes socials, conferències, “show cookings”, així com nombrosos cursos i retirs relacionats amb el benestar i tot allò relacionat amb la part terapèutica de l’alimentació. Completa la seva professió i pràctica del benestar amb la música.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top