Publicitat
Cultura i Espectacles

Tribut a la icònica i rebel Amy Winehouse

El concert tindrà lloc aquest divendres a LaFACT

La banda de tribut a la cantant anglesa

La Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT) reviu aquest divendres les cançons d’Amy Winehouse. El concert, a les 21 hores, estarà càrrec de la banda The Amy’s Soul. Nascuda a Barcelona, va néixer amb el propòsit de transmetre, d’una manera fidel i respectuosa, l’essència que Amy expressava a cada directe. The Amy’s Soul ret homenatge a un dels concerts més representatius de l’artista, el directe al Shepherd’s Bush Empire de Londres (2007).

Respectant l’espectacle original, The Amy’s Soul compta amb músics que reprodueixen acuradament els arranjaments i melodies de la gira, així com la posada en escena, la il·luminació i el so. La banda farà reviure els èxits de la icònica i rebel cantant amb un repertori inclou les setze cançons del concert, i cinc cançons més que formen part del seu llegat i que solia interpretar els primers anys de la seva carrera. En aquesta ocasió, el tribut comptarà amb Marc Oltra, trompeta, Lleonard Martínez, saxo tenor, Andreu Domènech, saxo baríton i flauta, Pablo Donaire, al baix i Leo Alcázar, a la bateria. Aquest concert substitueix el de tribut a Dire Straits que la productora va demanar de posposar per problemes d’agenda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tribut a la icònica i rebel Amy Winehouse
To Top