Publicitat
Cultura i Espectacles

Litus tancarà la gira de “Chadanaca Tour” a la Cava

El cantant terrassenc promet un”show” amb moltes col·laboracions i sorpreses

Litus, amb la seva inseperable guitarra

El concert de Litus a la Nova Jazz Cava (17 de desembre) per presentar “Chadanaca Tour”, promet ser un show “carregat de sorpreses i col·laboracions inèdites”, tal com ha anunciat el músic Litus. D’entrada, queden confirmats els Brossa Quartet de Corda -amb qui Litus hi treballa estretament- i també les veus de Beth, Gemma Humet, Alícia Rey de Sense Sal i Mariona Castillo.

L’exòtic “Chadanaca” és un terme bengalí que convida a gaudir del moment sabent que un mal pas ho pot engegar tot a rodar. Atrapat per aquesta metàfora encunyada per l’escriptor Juan Gómez Jurado, un Litus en estat de gràcia publicava a principis d’any el disc més lluminós, directe i estimulant del seu catàleg: “Chadanaca o el gozo aterrador de bailar al borde del tejado” (U98 Music, 2022), el 7è àlbum d’estudi.

Fins avui, una quinzena de capitals espanyoles han vist el directe del compositor terrassenc: Vigo, Madrid, Sevilla, Granada, Barcelona, Bilbao, Salamanca, Valladolid, Alacant, Cartagena, València, Múrcia, Tenerife i Hospitalet de Llobregat. Per Litus, Terrassa, sempre és una data amb una singularitat especial.

L’idil·li entre Litus i la Nova Jazz Cava va començar l’any 2007 quan el músic va presentar el seu aclamat debut, “Al sur del cielo” (New Mood Jazz, 2006), després d’uns anys com a compositor i cantant amb la banda de la seva vida, els Mutis. Des d’aleshores, els concerts de Litus al temple terrassenc del jazz s’han convertit pràcticament una tradició i alguns d’ells seran recordats durant molts anys.

Cantant, guitarrista, pianista, i actor, Litus ha format part de la banda del programa televisiu “Late Motiv” d’Andreu Buenafuente al llarg dels darrers 6 anys, una activitat que ha compaginat com a actor en diverses obres de teatre musical, pel·lícules i fins i tot com a protagonista del documental “La historia de un cantante de pub”. L’aventura més recent es diu el musical “¡Chakapum!”, una producció d’El Terrat a Barcelona i Madrid.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Litus tancarà la gira de “Chadanaca Tour” a la Cava
To Top