Publicitat
Esports

Sarai Gascón comença el Mundial amb una medalla de plata

La nedadora terrassenca Sarai Gascón s’ha proclamat subcampiona del món en la prova dels 100 metres lliure en el Campionat del Món de natació adaptada que aquest dilluns s’ha iniciat a Londres. Gascón nedarà un total de quatre proves en aquesta competició.
El debut de l’egarenca ha confirmat les expectatives d’una de les grans figures de la natació adaptada en l’àmbit internacional. Després d’acabar en la tercera posició de la seva sèrie de classificació, la nedadora egarenca ha protagonitzat una gran final en la qual ha marcat un temps de 1’02″90 per acabar en la segona posició. El títol ha estat per la nedadora de Nova Zelanda Sophie Pascoe, amb una marca d’1’00″20. Ha completat el podi la britànica Toni Shaw amb un temps de 1’03″00. La seva propera aparició serà dimecres en la prova dels 100 papallona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top