Publicitat
Esports

Gran paper de CP Terrassa i CH Matadepera

Les instal·lacions del Club de Peses Terrassa va acollir el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya en les categories sub-15 i sub-17. Lorena Benítez, del club egarenc, va destacar amb unes marques de 57 quilos en arrencada i 74 en dos temps. Va obtenir la medalla d’or en -49 quilos tant en sub-15 com en sub-17 i va fer la millor marca de la competició en l’apartat femení, en totes les categories i en totes les edats. Amb els 74 quilos en dos temps que va signar va batre quatre rècords catalans.

Pel Matadepera, el balanç va ser de quatre ors i tres plates. Ricard Val, en -55 sub-15, es va proclamar campió amb un total olímpic de 104 quilos. Robert García també va aconseguir l’or en -89 amb un total olímpic de 120 quilos. En fèmines, Evelyn Gómez, de 10 anys, va guanyar en sub-15 i sub-17 amb 70 quilos de total olímpic. Ainara Delgado va ser segona en -49 amb un registre de 67 quilos. I Mariona Padillo, en -55, va fer plata en sub-15 i sub-17 amb un total olímpic de 91.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top