Publicitat
Esports

Els equips del CV Terrassa comencen la competició de Lliga

Aquest cap de setmana comença la competició de Lliga per als equips del CV Terrassa. El sènior masculí, que milita a Segona Catalana, compta com a entrenadors amb Santi García i Victòria Cenalmor. La plantilla la formen jugadors del juvenil del darrer exercici i alguns sèniors que segueixen a l’equip. Jugar la fase de promoció d’ascens a Primera Catalana és l’objectiu dels egarencs. El seu primer partit serà aquesta tarda, a les 4, a la pista dels Panteres Grogues. Pel que fa a l’equip femení, a Tercera Catalana, tindrà a Daniel Benítez i Alejandro Portero com a tècnics. La renovació ha estat total amb l’objectiu de consolidar-se a la categoria. El CV Terrassa, que promociona aquest esport a la ciutat des de 2013, consolida aquesta temporada la seva línia femenina, amb equips a totes les categories. A més del sènior, comptarà amb formacions infantil, cadet i juvenil. Jaime Reiloba i Lluc Collell dirigiran l’infantil a Segona Catalana, Alberto Guil i Guillermo Villón al cadet a Tercera Catalana, amb aspiracions d’ascens, i Xavi Dobón i Alberto Guil al juvenil, subcampió català de preferent la temporada passada. En l’apartat masculí, a més del sènior competirà un cadet dirigit per Victòria Cenalmor i Xavi Dobón. És un equip de nova creació amb el propòsit de formar jugadors en la seva etapa inicial. També competirà un aleví masculí, entrenar per Malena Molina i un equip de lleure. En total, unes 120 persones defensaran els colors del CV Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top