Publicitat
Esports

La Cursa de les Dones, amb més de dos mil inscrits

Avui acaba el termini d’inscripcions per a la propera Cursa de les Dones de Terrassa que es disputa el diumenge vinent, sota l’organització de l’AE Mitja Marató. De moment, s’ha superat el número de dues mil inscripcions i és previsible que se superi la xifra de l’any passat, que es va situar al voltant de les 2.500 persones. L’organització considera que el ritme actual podria elevar fins a les tres mil les persones que es donin cita a la línia de sortida en aquesta oportunitat.

La prova començarà a les 11 del matí en el Parc dels Catalans. El recorregut serà de cinc quilòmetres. És la darrera cita, en categoria femenina, del Circuit de Curses Activa’t, que lidera actualment Patricia Rodríguez, seguida de Cati Borrell i Lola Espinosa.

El tancament de les inscripcions es produirà a les 8 d’aquest vespre. Cal recordar que el preu és de 12 euros i que les persones inscrites rebran una samarreta de regal. La recollida de dorsals es farà al centre comercial Decathlon de Terrassa el divendres de 6 de la tarda a les 10 de la nit i el dissabte de 10 del matí a les 8 del vespre.

Prova solidària
La Cursa de les Dones manté el seu caire solidari. La Fundació Oncolliga rebrà una part de les inscripcions de la cursa com a donatiu per a l’entitat. La xifra obtinguda es destinarà a fomentar la feina de suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida. Dins de les accions que promouen de forma conjunta Oncolliga i l’AE Mitja Marató, voluntaris de la primera entitat realitzen tasques de suport a l’organització.

La Cursa de les Dones ha experimentat un creixement sostingut d’ençà que es va posar en marxa amb el propòsit de fomentar la participació femenina en les diferents proves atlètiques que promou l’AE Mitja Marató de Terrassa durant tot l’any.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top