Publicitat
Esports

Un imparable Can Trias referma el primer lloc

El Can Trias no afluixa i va vèncer per 0 a 2 al Berga i va refermar el seu lideratge en solitari. El conjunt que prepara el tècnic Sergio López, després d’aquest triomf, continua a la primera plaça de la classificació, però ara amb dos punts de renda respecte al segon classificat, que és el Calaf.

El Berga, però, no va posar-ho fàcil i va disposar de la primera gran oportunitat, amb una rematada que va estavellar-se en el pal de la porteria dels de Viladecavalls. Els de López van reaccionar i van disposar d’algunes arribades que no van poder culminar amb èxit.

El primer gol
A 10 minuts per arribar al descans, però, el Can Trias va aconseguir marcar, en una falta assajada que va concretar Bilal. A la segona meitat, els locals van intentar fer mal amb joc directe però la defensa visitant va estar molt segura. Poc abans del quart d’hora de joc, el Can Trias va marcar el 0 a 2 definitiu, gràcies a un excel·lent gol de Jordi Pérez, amb un xut inapel·lable a l’escaire després d’un refús.

CE Berga, 0

Peralta, Gerard Martínez, Sala (Camprubí, m. 70), Torner, Sergi Ruiz (Aleix Trulls, m. 46), Noguera, Arnau Trulls, Serra (Parés, m. 46), Casanovas, Torres i Carreras.

UD Can Trias, 2

Nando, Víctor Moreno, Bilal, Òscar Boixader, Gabi, Javi Merenciano, Xavi Torres, Éric Meschede, Jordi Pérez (Javier Pérez, m. 77), Barakat i Juanito (Álvaro, m. 89).

Àrbitre. Arnau González López. Targeta groga als locals Torres, Sala, Parés i Aleix Trulls i als visitants Xavi Torres, Jordi Pérez, Barakat, Alti, Òscar Boixader i Juanito.

Gols. 0-1, minut 35, Bilal; 0-2, minut 58, Jordi Pérez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top