Publicitat
Esports

El Can Parellada va caure tot i plantar cara al líder

El Can Parellada rebia al líder del grup, un Castellar que no coneix la derrota i que, en les 10 jornades disputades fins ara, ha sumat 9 victòries i un empat. Com era d’esperar, els visitants van imposar-se al conjunt terrassenc, tot i que van haver d’esperar a les acaballes del matx per poder sentenciar. El Can Parellada no ho va posar gens fàcil i va vendre cara la seva derrota.

El Castellar es va avançar passada la mitja hora de joc però, a l’inici de la represa, Pardi va aconseguir empatar el partit. Els visitants van intentar doblegar un Can Parellada que va saber jugar les seves cartes però, a la part final del matx, el Castellar va marcar dos gols que van valdre una treballada victòria que el manté a dalt del tot.

CD Can Parellada, 1

Jihad, Víctor García, Ligero, Guillermo, Montes, Pol Malgosa, Salido (Pardi, m. 46), Kike Belbel (Hita, m. 88), Ángel, Zakariae (Miki Girbau, m. 46) i Campano (Sidy, m. 85).

UE Castellar, 3

Andy García, Peñalver (Ambrós, m. 85), Izan Pérez (Eric Martínez, m. 68), Sergio Rodríguez, Xavi Rodríguez (Marc Sánchez, m. 68), Murillo (Peña, m. 88), Roldán (Álex moreno, m. 74), Estrada, León i Carmona.

Àrbitre. Abel Casado Cabezas. Tarjeta groga als visitants Roldán i León

Gols. 0-1, minut 31, Estrada; 1-1, minut 46, Pardi; 1-2, minut 78, Álex Moreno; 1-3, minut 87, Estrada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top