Publicitat
Esports

Els Terrassa Reds es presenten i guanyen

Els Terrassa Reds es van presentar davant la seva afició en el marc de l’anomenat Opening Day, que va tenir lloc al camp de Can Boada. Al matí es va fer la presentació de tots els seus equips: sub-11, sub-13, sub-15, cadet, júnior, femení, flag, Open flag i senior masculí. Van participar en l’acte el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, i els regidors Eva Candela i Marc Armengol. El club va lliurar els premis als millors jugadors i als millors companys de tots els equips durant la temporada anterior.

Posteriorment es va jugar el partit de la segona jornada de la Lliga Catalana senior, en què els Reds van derrotar els Vilafranca Eagles per 24 a 0. Els egarencs van superar un dur obstacle, posant un 14 a 0 al marcador a la primera part. Biel Folch va fer la primera anotació i Juan Ruiz va ampliar al 7 a 0 amb el punt extra. Els locals van dominar el partit fins al final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top