Publicitat
Esports

El Taekwondo La Cogullada guanya per equips en el seu campionat

Uns dos-cents participants van prendre part en el Campionat de Taekwondo del TDK La Cogullada, que es va celebrar a l’equipament socioesportiu d’aquest barri. El club local es va proclamar campió per equips, seguit pel Lee Young de Badalona i el Doil Lee de Cerdanyola. A més, el Taekwondo La Cogullada va obtenir un total de tres medalles d’or, dues de plata i tres de bronze. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va participar en el lliurament de premis, acompanyat del regidor d’esports de l’Ajuntament, Miguel Ángel Moreno.

En el grup de competició A-2, de 4 a 6 anys, el Taekwondo La Cogullada va copar el podi. Arnau Ferraro, Aaron Moreno i Ainara Domènec van ser els guanyadors, seguits de Joan Pérez, Arnau Ferraro i Eric Velazco. La tercera plaça va ser per a Valentina Hernández, Candela Pérez i Elisa Ezzarraty..

En el grup B-2, de 6 a 8 anys, Claudia Ferreras, Paula Torres i Brigitte Colacios van ser terceres. En el C-2, de 8 a 10 anys, primera posició per a Toni Redondo, Laia Gómez i Marc Ramírez. En el grup D-1, de 10 a 12 anys, els representants locals van ser tercers: Mounia Majjat, Manal El Iklil i Alba Caballero. En el D-2, de 10 a 12 anys, segona posició per a Akram El Mehini, Pablo Cobos i Àlex Iafae. I, finalment, en el grup E-1, de 13 a 16 anys, els representants de La Cogullada van ser primers. La formació estava composta per Pablo Clares, Imad Majjat i Óscar Parrado.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top