Publicitat
Esports

Miguel Durán, convocat amb la selecció per a l’Amsterdam Swim Cup 

Miguel Durán ha estat convocat amb la selecció espanyola absoluta per participar en l’Amsterdam Swim Cup que se celebrarà a la capital holandesa del 13 al 15 de desembre. Es tracta d’una prova rellevant per a l’elit de la natació espanyola, atès que és la primera ocasió per nedar per sota de les mínimes olímpiques per als Jocs de Tòquio 2020 segons els criteris de selecció que va publicar l’Àrea de Natació de la Federació Espanyola a principi de temporada. L’extremeny del CN Terrassa disputarà tres proves en aquesta prestigiosa competició internacional. Debutarà el divendres 13 en els 200 m lliures, l’endemà dissabte afrontarà els 400 m lliures i clourà la seva participació divendres en els 800 m lliures. La llista elaborada per Fred Vergnoux està formada per nou nedadores i cinc nedadors. En el capítol femení, han estat escollides Mireia Belmonte (Fuensanta), María de Valdés (Liceo), Marina García (Sabadell), Paula Juste (Lleida), Jimena Pérez (Gredos San Diego), Alba Vázquez (Colombino) i Lidón Muñoz, Jessica Vall i África Zamorano (Sant Andreu). En l’apartat masculí, i al marge de Durán, nedaran Francisco J. Chacón (Alcalá), Hugo González (Canoe) i Albert Escrits i Joan Lluís Pons (Sant Andreu).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top