Publicitat
Esports

La nedadora Sarai Gascón rep un dels premis Dex a Sevilla

La nedadora terrassenca Sarai Gascón va recollir un dels guardons lliurats a la gala dels Premios DEX 2019 promoguts pel portal d’internet El Desmarque. La gala es va celebrar a Sevilla i va reunir destacats esportistes espanyols i internacionals. Sarai Gascón va recollir el premi a la Superació, que destaca l’esforç i els valors de l’esport.

Sarai Gascón, una de les grans estrelles de l’esport paralímpic espanyol, va animar a tots els esportistes, amb discapacitat o sense, a què lluitin pels seus somnis. “Superem barreres i més encara si tens alguna discapacitat. Avui encara no estem reconeguts com caldria”, va dir. “Animo a tots els esportistes a què lluitin pels seus somnis i que a tots se’ns valori algun dia de la mateixa manera.”

Sarai Gascón va parlar del fet de no competir per cap club. “M’haig de buscar la vida i pagar-me jo les competicions i els entrenaments. Però ho faig de gust perquè és per lluitar pels meus drets i per una igualtat real.” Sarai Gascón va recordar que va deixar el CN Terrassa per entendre que no era tractada de la mateixa forma que els esportistes sense discapacitat. La nedadora egarenca afronta ara el repte d’assegurar-se la participació en els Jocs de Tòquio.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top