Publicitat
Esports

Ainhoa Martínez, bronze en el campionat català de marxa sub-20

Ainhoa Martínez, de la UA Terrassa, va aconseguir la tercera posició en el Campionat de Catalunya sub-20 de marxa atlètica, disputat en el marc del GP de Marxa del Vendrell el passat diumenge. La seva marca, sobre una distància de 10 quilòmetres, va ser de 55’36”. Aquesta medalla de bronze li permet formar part de la selecció catalana que participarà en el Campionat d’Espanya per federacions que es disputarà el 16 de febrer a la població alacantina de Torrevieja. En la categoria sub-23, Paula Juárez va finalitzar en la cinquena posició amb un registre de 2.01’44. Era la seva primera participació sobre la distància de 20 quilòmetres i va fer un nou rècord del club. En la categoria Masters va prendre la sortida Pere Torres, però va resultar desqualificat. Pel que fa a l’actuació de la UA Terrassa en altres categories dins el GP Marxa del Vendell, que no eren Campionat de Catalunya, cal destacar les victòries a càrrec dels atletes Bru Flores en categoria sub-12 masculina, d’Amal Essaryati en sub-12 femení, d’Iván Martínez en sub-14 masculí i de Lluc Serrat en sub-16 masculí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top