Publicitat
Esports

Jaume Leiva, setè classificat a la general

L’atleta terrassenc Jaume Leiva, es va classificar en la setena posició de la general en el Campionat d’Espanya de mitja marató. La competició es va disputar a la població valenciana de Puerto Sagunto. Jaume Leiva va pujar al podi en la categoria màster 35, en la que va finalitzar en la tercera posició. La seva marca en aquesta prova va ser de 1.03’42”.

La prova va ser molt interessant i Jaume Leiva va conservar opcions de podi en tot moment. L’egarenc es va mantenir en les primeres posicions i va intentar trencar la cursa en diferents moments. Però els favorits van mantenir el pols i Leiva no va poder esgotar les seves opcions de medalla en l’esprint final. El podi li va quedar a només tres segons de diferència. Alberto Sánchez és qui es va fer amb la medalla de bronze. Tariku Novales va ser el primer classificat de la prova, amb un registre de 1.02’34”, seguit de Mohamed Ali Jelloul. amb 1.03’38”.

Jaume Leiva va manifestar al final de la prova que estava satisfet amb el rendiment ofert. “He estat amb els millors en tot moment”, va comentar al respecte. “Les sensacions van ser bones, però l’estratègia no tant, veient com Tariku Novales es distanciava des del principi sense reacció de la resta. Hi havia molta qualitat i em va faltar una mica de confiança per jugar-me-la des del principi.”, va explicar. En tot cas, l’atleta terrassenc es queda amb les lectures positives que li deixa aquesta cursa. “Després de 21 anys en aquest esport tan sofert no vaig pensar mai que podria arribar amb aquest nivell als 36 anys, lluitant amb els millors i amb marques per a campionats internacionals”..

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top