Publicitat
Esports

Cop d’efecte davant el líder del CN Terrassa

Brillant triomf d’un CN Terrassa intractable com a local. Les de Jordi Sociats van tornar a fer un acte de fe, valentia i joc col·lectiu per derrotar el TGN, líder del campionat i un dels conjunts més sòlids de la categoria. A més, no va ser gens fàcil, ja que les tarragonines van dominar la primera part amb molta autoritat, posant la por al cos a un CN Terrassa que va explotar als segons vint minuts. La victòria situa les egarenques a només un punt de TGN i Reus Ploms, els dos primers del grup.

El CN Terrassa va anar per darrere al marcador durant gran part del partit: 23-34 al descans. Al tercer quart, una defensa espectacular va deixar en només 7 punts l’atac visitant. A més, entre Vidal i Nieves van retallar distàncies. El quart, el va tancar Maria Olmo amb un triple que acostava a només 4 punts al seu equip (37-41) amb deu minuts per jugar.

Les locals van mostrar la seva millor versió al quart període. Van anotar 25 punts i van deixar el Tarragona amb només 14, donant la volta al partit de forma magistral. Morillo, amb vuit punts en aquest últim parcial, va tornar a signar un gran partit, ajudant a Vidal (20) i Nieves (13) en la faceta ofensiva.

CN Terrassa, 62

Eva García, Dinarès (2), Riudavets, Vidal (20) i Ramiro (2), cinc inicial, Anna García, Nieves (13), Piñol (5), Maria Olmo (9), Morillo (11) i Amposta.

TGN Bàsquet, 55

Fort (8), Nuria Vilamajor, López (6), Pascual (17) i García, cinc inicial, Laura Vilamajor (17), Malpartida, Ejimeno, Vadillo (3), Llanos (4) i Anguera.

Àrbitres. Pastor i Obiols.

Parcials . 10-15, 23-34, descans, 37-41, 62-55.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top