Publicitat
Esports

Dos gols de Cristian mantenen la flama

Sis jornades sense perdre, amb un balanç de quatre empats i dues victòries. Aquestes són les credencials que presenta aquest any 2020 fins ara un San Cristóbal que, amb dos gols del seu capità, Cristian, va obtenir el seu primer triomf lluny del municipal de Ca n’Anglada en aquesta competició de Lliga. El conjunt d’Oliver Ballabriga sembla que ha agafat la directa després d’una primera volta amb poca sort i massa desenganys, en partits on mereixia més i que no podia tancar a favor seu.

En aquesta oportunitat, dos gols en els moments aquells que, de manera habitualment recurrent, es titllen de psicològics, van catapultar als parroquials a una victòria que els permet seguir mantenint el foc a la flama de la creença en les seves possibilitats, després d’un inici de temporada que augurava moments molt tristos. Ara, el San Cristóbal, si bé encara queda molt camí, veu el futur d’una manera més esperançadora i la seva lluita per fugir de les places de descens, sembla més sencera que mai.

El partit es va posar de cara molt aviat, quan encara cap dels dos equips semblava posicionat sobre el terreny de joc. Era el primer minut de partit quan un córner executat per Juanpi va arribar al cap de Carlos García, que va rematar en direcció a la xarxa de la porteria local. Va semblar que la pilota ja havia entrat però, per si de cas, Cristian es va llençar amb fermesa i, en aquesta ocasió, l’àrbitre va concedir el gol.

Reacció dels locals
Va reaccionar força bé l’Horta, que va gaudir d’una bona oportunitat per empatar cinc minuts més tard, amb una jugada personal de Coro que Adri Menárguez, amb una gran intervenció, va evitar. També ho va provar David López, amb una rematada desviada, i Gabriel Cichero, amb un xut de lluny que entre Adri i el travesser, van refusar.

L’Horta ho intentava especialment des de lluny, ja que l’ordenada defensa dels visitants no el deixava fer gaire. En el minut 26, Óscar Sierra, lesionat, va haver de deixar el terreny de joc, però el conjunt parroquial no se’n va ressentir en les tasques defensives. Poc abans, Tom, després d’un contraatac trenat entre Mario Domingo i Sergi Martínez, va poder marcar el 0 a 2 però el porter local va evitar la seva rematada.

Éric Zárate va tenir una bona ocasió, a deu minuts pel descans, i l’Horta va intentar-ho de lluny però sense cap encert. A tres minuts per a la conclusió de la primera part, els de Ballabriga, de nou en un córner, van tornar a encertar. Ricki va tocar amb el cap al segon pal i al mig esperava un Cristian precís i molt atent que, també de cap, va establir el que seria el definitiu 0 a 2. El capità dels terrassencs va fer bo allò d’estar en el moment i en el lloc oportú. Amb aquest gol es va arribar a la finalització dels primers 45 minuts de partit.

A la segona meitat, l’Horta va tenir la pilota al seu poder durant la major part del temps, però va ser un domini estèril. El San Cristóbal, molt ben posicionat a darrere, tancava totes les possibles escletxes per on pretenien entrar els locals, que gairebé van haver de recórrer sempre al xut de lluny, per provar de remuntar un matx que tenien molt en contra.

En el minut 3, Adri Recort va fer una centrada-xut que el porter visitant Adri Menárguez va rebutjar amb encert. Els parroquials van replicar amb un llançament de falta per part de Juanpi que Cristian, en aquesta oportunitat, no va poder acabar amb èxit la seva rematada de cap. Poc després, els de Nacho Castro van gaudir d’una bona opció per retallar diferències, en una jugada de Marc Río que va centrar sobre Guillem Noguera, que acabava d’entrar al terreny de joc. La rematada del davanter local, tot i tenir-ho tot a favor seu par marcar, va sortir massa alta.

Gerard Nolla, amb un altre xut de lluny que va sortir fora i Bermu, també des d’una distància considerable, amb un tret al travesser, ho van intentar sense tenir la sort de cara. En l’acció següent, el San Cristóbal va fregar el tercer gol, en una jugada protagonitzada per Tom per la banda esquerra. La seva passada a Mario Domingo va suposar una rematada que va treure el porter local. La pilota va anar a peus d’Éric Zárate, que va intentar un xut del davanter que va refusar un defensa. Aquesta doble oportunitat, i una de Jordi López que va creuar fora, també després d’una jugada de Tom, van ser les darreres opcions dels visitants.

L’ordre defensiu i la seriositat sobre el terreny de joc dels de Ballabriga va lligar de mans i peu la creació d’un Horta que va tenir la pilota en el seu poder fins al xiulet final de l’àrbitre, però que no va saber fabricar més ocasions clares per entrar dins d’un matx que va anar morint sense cap canvi.

La fitxa

UA Horta. Rubén Sánchez, Adri Recort, Arnau Campeny, Gabriel Cichero, Aleix Arenas, Coro, Bermu, Jofre, David López, Gerard Nolla i Marc Río. Guillem Noguera va entrar per Aleix Arenas, en el minut 57 de partit; Santino per Coro, en el minut 70; i Rubi per Adri Recort, en el minut 78 de partit.

CP San Cristóbal. Adri Menárguez, Óscar Sierra, Carlos García, Ricki, Cristian, Sergi Martínez, Tom, Tino Mendoza, Éric Zárate, Juanpi i Mario Domingo. Xavi Murcia va substituir a Óscar Sierra en el minut 26 de partit; Jordi López a Éric Zárate, en el minut 70; i Óscar Oliver a Juanpi, en el minut 83 de partit.

Àrbitre. Xavier Ariño Jioménez. Va amonestar amb targeta groga al s locals Gabriel Cichero i al tècnic Nacho Castro i als visitants Óscar Sierra, Tino Mendoza, Ricki i Jordi López.

Gols. 0-1, minut 1, Cristian; 0-2, minut 42, Cristian.

Els apunts

Gairebé un any sense guanyar a fora. Amb el triomf al camp de l’Horta, el San Cristóbal va trencar una ratxa que gairebé ha durat un any. L’últim triomf dels parroquials com a visitant va ser el 24 de febrer de 2019 i, llavors, es va imposar per 0 a 2, amb gols de Víctor Morales i Marc Vilajosana, al camp del Castelldefels. Amb aquesta primera victòria fora de la Lliga d’enguany, els egarencs sumen sis punts com a visitants.

Óscar Sierra, amb una sobrecàrrega. Óscar Sierra, amb una sobrecàrrega. El defensa lateral terrassenc es va haver de retirar del terreny de joc en el minut 26 de la primera meitat i va ser substituït per Xavi Murcia. Óscar Sierra, en principi, pateix una sobrecàrrega tot i que avui se sabrà l’abast de la lesió que el va obligar a deixar el partit contra l’Horta abans d’hora.

Dues victòries consecutives per primera vegada. La victòria al Feliu i Codina va suposar, també, que el San Cristóbal sumés per primera vegada en aquesta Lliga dues victòries consecutives. La passada jornada, els d’Oliver Ballabriga van vèncer a casa al Santfeliuenc i van tornar a vèncer a l’Horta.

Cristian, golejador. El capità dels parroquials, Cristian Gómez, va ser l’autor dels dos gols. S’estrenava aquesta temporada i, en un partit, ha superat el registre de gols que va aconseguir la passada temporada, en la que només va poder marcar en una oportunitat. Concretament, Cristian va marcar el 2 a 2 al camp del Santfeliuenc, però l’equip va perdre per 3 a 2.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top