Publicitat
Esports

El Club Egara i l’Atlètic reben els dos primers classificats de la Lliga

L’onzena jornada de la Lliga de Divisió d’Honor femenina oferirà demà partits molt complicats als tres conjunts terrassencs, que s’enfrontaran a conjunts situats en les quatre primeres posicions. El Club Egara rebrà al Pla del Bon Aire al segon, un San Pablo Valdeluz que el va guanyar per 2 a 1 a la primera volta, l’Atlètic es veurà les cares a Can Salas amb el líder, un Club de Campo que li va endossar un 5 a 0 a Madrid, mentre que el CD Terrassa visitarà un Júnior que es va imposar per 1 a 3 a la primera volta a Les Pedritxes.

Tot i saber que serà molt complicat, l’Atlètic Terrassa intentarà puntuar davant d’un Club de Campo que només s’ha deixat punts fins ara al camp del Júnior, on va empatar a un gol. A banda de la ja coneguda baixa de Gemma Cirera, el tècnic Jordi Flo té els dubtes de Marta Dorda i Júlia Calvó de cara al partit de demà. La davantera nord-americana Kendall Ballart no arribarà fins la propera setmana i podria debutar l’1 de març en el derbi de Les Pedritxes. "El Club de Campo està molt fort. És un equip ple d’internacionals. Serà un partit molt complicat. L’hem de viure quart a quart, independentment del que succeeixi en el marcador. Això ens farà créixer o fer-nos petites de cara als propers compromisos", assegura l’entrenador d’un Atlètic que ocupa la setena posició amb vuit punts i un balanç de dues victòries, dos empats i sis derrotes.

També demà al migdia, el Club Egara rebrà un San Pablo Valdeluz que li treu només sis punts, mentre que el CD Terrassa no podrà comptar amb Clara Ycart, una de les seves jugadores més valuoses, en la seva visita al camp d’un Júnior amb qui empatarà a divuit punts si és capaç de guanyar el partit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top