Publicitat
Esports

L’Handbol Terrassa va caure a Montcada en un final força ajustat

Tot i anar sempre per darrere en el marcador, l’Handbol Terrassa va tenir opcions de puntuar a la pista d’un rival directe, el La Salle Montcada. El conjunt de Magí Serra perdia per només un gol (29-28) quan faltaven tres minuts, però va encaixar un parcial de 3 a 0 i va caure per 32 a 29. Es tracta de la tercera derrota de la temporada per als terrassencs, que gràcies a les seves dues victòries ocupen la desena posició de la taula classificatòria del grup "D" de la Primera Nacional en l’any de la seva estrena a la categoria.

Domini dels amfitrions
Als 29 segons, un gol de Tomàs Ferrer, que en va fer 5, va situar el 0 a 1 al marcador. Al minut 4, el partit estava empatat a tres. Va ser llavors quan l’Handbol Terrassa es va encallar en atac i els de Montcada i Reixac ho van aprofitar per obrir escletxa en el marcador gràcies a un parcial de 4 a 0 en quatre minuts (7-3). Marc López, autor de vuit dianes, mantenia els terrassencs dins del partit, però al descans perdien ja per tres gols (15-12). Els de Serra ho van intentar en el tram final del partit, però van acabar perdent amb un altre parcial de 3 a 0 en els minuts decisius de l’encontre.

CH La Salle Montcada, 32

Presas, Salat, Pau Maresma (7), Clemente (2), Albert Maresma, Heredia, Gómez (1), Asensio, Titos (2), Loscertales (1), Sáez (7), Muñoz (8), Ayala, Romero (2), Bonilla (2) i López.

Handbol Terrassa, 29

Riera, Raya, Serrano, Marc López (8), Navarro (4), Negra, Encinas (2), Ferrer (5), Riera, Guil (1), Martínez (3), Carlos López, Subirana (2), Sancho, Serrano (4), Hoyos i García.

Àrbitres. Albert Pérez i Daniel Toro.

Parcials cada 5 minuts. 4-3, 7-4, 10-6, 12-8, 14-11, 15-12, descans, 16-14, 19-16, 21-19, 25,23, 27-26, 32-29.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top