Publicitat
Esports

Els equips terrassencs reben als tres últims classificats de la lliga 

La jornada d’aquest cap de setmana sembla molt propícia per als tres equips locals, que s’enfronten als tres darrers classificats de la lliga, els tres únics equips que no han sumat encara cap victòria. L’Atlètic buscarà demà a la una del migdia al Josep Marquès la seva cinquena jornada seguida puntuant. En les quatre anteriors acumula dues victòries i dos empats. Les noies de Jordi Flo reben el cuer, un Jolaseta que té un sol punt i que a priori es presenta com un rival força assequible. Txell Vizcaíno no podrà participar en el matx, ja que es troba en quarantena per haver estat en contacte amb un positiu de Covid. Tampoc no jugarà la davantera Maria Gestí, que segueix lesionada. Segueix tenint problemes amb el tendó de la cama. Dimecres vinent serà sotmesa a una ressonància magnètica. L’Atlètic és vuitè amb vuit punts. El CD Terrassa rebrà mitja hora abans el penúltim, un RS Tenis que vé de caure golejat pel Júnior. Litus Ullés no podrà comptar demà amb Fiona Adell. Les de Les Pedritxes volen fer bona la seva cinquena posició i seguir acostant-se al quart lloc. El Club Egara, per la seva banda, rebrà avui a la una del migdia una Real Sociedad que no ha començat gens bé la temporada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top