Publicitat
Esports

Amb els vuitens de final a l’horitzó 

El CN Terrassa ha tornat a Hongria a prosseguir amb la seva aventura europea. Després de disputar la fase prèvia de la Champions League a Budapest, el conjunt de Dídac Cobacho es troba a la ciutat de Szolnok per afrontar el grup "G" de la ronda de qualificació de l’Euro Cup, que l’ha de conduir als vuitens de final de la competició. Els dos millors dels quatre rivals del grup accediran als vuitens de final.

El tècnic egarenc Dídac Cobacho valora així la participació en la segona competició continental. "Indubtablement, l’equip arriba millor que a la fase de Champions. Cal tenir en compte que, en aquell moment, els clubs estaven tancats, cosa que ens va afectar molt. Ara, en canvi, no hem parat. De fet, vam jugar dimarts un partit de lliga ajornat contra el Mediterrani".

Cobacho assegura que el grup "és un dels més complicats". Qualifica l’Szolnoki "com a favorit per passar ronda i, fins i tot, per guanyar l’Euro Cup". Fa quatre anys es va proclamar campió d’Europa i ara, després d’afrontar un relleu generacional, ha tornat a apostar fort. "És un equip molt complet que compta amb jugadors tan rellevants com Filip Filipovic", assenyala Cobacho. Respecte a l’Smyrnis grec, l’entrenador egarenc remarca que la cinquena posició que va ocupar l’any passat a la lliga grega pot confondre. "S’han reforçat de valent amb l’arribada de Stefan Mitrovic i Alex Bowen, dos waterpolistes de talla mundial". Pel que a l’Strasbourg, el tècnic n’ha destacat la seva experiència. "Són uns vells coneguts. Ens hi vam enfrontar la temporada passada aquí a casa i fa dos anys vam jugar a la seva piscina. Compten amb la incorporació del boia montenegrí Sasa Misic". "Són tres equips prou potents", ha afirmat.

Passen els dos primers
Cobacho ha subratllat que l’equip viatja "amb la màxima il·lusió i l’ambició de passar als vuitens de final". "En qualsevol cas, volem sortir-ne reforçats i que ens serveixi per seguir millorant per al nostre objectiu, la lliga". L’entrenador terrassenc confessa que li agrada el calendari que li ha correspost.

Per la seva banda, el golejador Víctor Gutiérrez ha manifestat que la voluntat del grup és "treure’s l’espina de la fase de Champions, en la qual vam estar per sota de les expectatives que ens havíem creat. Per la qualitat del grup que ens ha tocat, sabem que ens trobem davant d’un repte d’alçada". El boia madrileny afegeix: "Malgrat que estem centrats en la lliga, Europa és un gran estímul per a tots els jugadors. No sabem quan hi podrem tornar a jugar", assegura.

El calendari

Divendres, 4
CNT – Szolnoki Dozsa, 18 hores

Dissabte, 5
CNT – GS Apollon Smyrnis, 16 hores

Diumenge, 6
CNT – Team Strasbourg, 09 hores

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top