Publicitat
Esports

El CD Terrassa entra a la Copa amb Atlètic i Egara

El CD Terrassa s’ha classificat “in extremis” per a la Copa del Rei de hockey que se celebrarà entre el divendres i el dilluns de la setmana vinent. El sorteig se cel.lebrarà demà dilluns a València. Els de Les Pedritxes van caure per 4 a 1 davant de l’Atlètic al derbi de Can Salas, però necessitaven una doble carambola per acabar vuitens. I s’ha produït aquest diumenge. El Tenis ha perdut a Santander 0-2 davant del Complutense i el Jolaseta ha caigut a Getxo per 2 a 3 anb el Giner de los Ríos. Els de Les Pedritxes han acabat vuitens amb els mateixos 9 punts que un Giner de los Ríos que es perdrà la seva Copa. Els valencians tenen un “average” de -22 gols, per un -14 del CD Terrassa. S’han quedat fora també Tenis, Jolaseta i Línia 22.

Club Egara i Atlètic entraran també al sorteig de dilluns, on Club de Campo i Egara seran caps de sèrie i no es podran trobar fins a la final.Aquesta Copa la disputaran sis conjunts catalans (Egara, Atlètic, Polo, Barça, Júnior i CD Terrassa) i dos de madrilenys (Club de Campo i Complutense). En aquesta darrera jornada de la primera volta, el Club Egara ha guanyat el FC Barcelona per 4 a 1, el Línia 22 ha caigut al Martí Colomer per 0 a 6 davant del Club de Campo i el Polo s’ha imposat per 1 a 4 a Sant Cugat davant del Júnior.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top