Publicitat
Esports

La reedició de la final

Els vuit millors equips de les lligues de Divisió d’Honor masculina i femenina s’enfrontaran des de divendres i fins diumenge a la Copa del Rei i de la Reina que se celebrarà a València. Cinc dels setze equips participants són egarencs: Club Egara, Atlètic i CD Terrassa a la Copa del Rei i Egara i CD Terrassa a la de la Reina. Ahir es va celebrar el sorteig dels emparellaments de quarts de final a la seu de la Fundación Trinidad Alfonso de Valencia.

Pel que fa a la Copa del Rei, els conjunts terrassencs no han tingut massa fortuna en els encreuaments. La primera bola a sortir del bombo ha estat la d’un CD Terrassa que es va classificar "in extremis" diumenge després que li fossin favorables dos resultats força improbables. I la segona va ser la del Club Egara. El primer duel de quarts de final enfrontarà en el primer torn de divendres, a dos quarts d’onze del matí al camp principal de Beteró, dos conjunts terrassencs.

Un semifinalista egarenc
El Club Egara, segon classificat i cap de sèrie, parteix com a favorit davant d’un CD Terrassa que ha finalitzat vuitè. Hi haurà, per tant, almenys un equip terrassenc a les semifinals de dissabte. Egara o Terrassa s’enfrontaran al guanyador de l’eliminatòria que enfrontarà el Júnior amb el FC Barcelona.

El duel estel·lar de la jornada de quarts de final de divendres enfrontarà a les tres de la tarda els dos finalistes de la passada edició, celebrada a Can Salas. L’Atlètic Terrassa, vigent subcampió, es veurà les cares amb l’RC Polo de Roger Pallarols, que es va imposar el passat mes de desembre a la final de Can Salas per 3 a 4 gràcies a un gol de Marc Reyné a l’últim minut. Es tracta, sens dubte, d’un partit apassionant entre dos enemics íntims. Els de Can Salas ocupen la tercera posició amb 26 punts, mentre que els barcelonins són quarts a tres punts de distància. El guanyador de l’Atlètic – Polo tindrà com a rival a les semifinals al guanyador del partit que tancarà la jornada, el derbi madrileny que enfrontarà el Club de Campo, primer cap de sèrie i líder de la lliga, i el Complutense, cinquè classificat.

Els dos partits amb participació terrassenca es disputaran al camp principal de Beteró, mentre que els altres dos es jugaran al camp auxiliar de Tarongers. A diferència de temporades anteriors, cap dels partits de quarts de final de divendres no tindrà cobertura televisiva. Les semifinals de dissabte i les finals de diumenge sí que es podran veure a la Federació Espanyola i a Esport 3.

Copa de la Reina
Pel que fa a la Copa de la Reina, la fortuna ha volgut que també la primera bola fos la del CD Terrassa, que disputarà divendres el primer duel dels quarts de final davant d’un rival més que complicat, un RC Polo amb qui va empatar a un gol a la primera jornada de lliga. El guanyador del primer partit, que es jugarà divendres a dos quarts d’onze del matí, tindrà com a rival un San Pablo Valdeluz que va ser finalista l’any passat i el Sardinero.

El líder de la lliga i vigent campió de la competició, el Club de Campo madrileny, era el rival a evitar. S’haurà d’enfrontar al Sardinero de Santander. Els madrilenys, grans favorits a repetir títol, són l’únic equip que no ha perdut encara cap partit a la lliga. El seu rival a les semifinals serà el guanyador del Club Egara – Taburiente que tancarà la jornada a un quart de sis de la tarda. No sembla un debut massa exigent, però el gran repte per a les egarenques arribaria dissabte amb el Club de Campo.

Beteró encabirà un centenar d’espectadors (un 30% de l’aforament) en un torneig que tindrà "video umpire", però només a partir de la jornada de semifinals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top