Publicitat
Esports

L’Apollon Smyrnis, per la mínima

En el segon partit de la fase, el CN Terrassa va caure per un gol de diferència davant els grecs de l’Apollon Smyrnis. En un matx molt equilibrat, el conjunt de Dídac Cobacho no va poder decantar la balança al seu favor en un darrer quart molt emocionant que es va resoldre amb un gol de Gounas a trenta-sis segons de la conclusió.

L’encontre va estar equilibrat en tot moment. El primer quart va finalitzar amb un marcador de 3 a 4 per al CN Terrassa. En el segon quart, el ritme ofensiu es va accelerar però la dinàmica del partit no va variar amb un CN Terrassa encertat en atac i més vulnerable en defensa. Es va arribar al descans amb empat a 9, després que el CN Terrassa tingués rendes de dos gols.

El tercer parcial va finalitzar amb un 13 a 12 favorable als grecs. En el darrer parcial, el CN Terrassa va empatar a 13. Els egarencs van desaprofitar ocasions per posar-se per davant al marcador. Gounas, a trenta-sis segons del final, sí que va trobar el camí del gol i va segellar la victòria grega (14-13).
Apollon Smyrnis, 14

Galanidis, Alamanos (2), Papageorgiu, Dermitzakis, Chatzikyriakakis (2), Torakis, Mitrovic (1), Vitellas, Moskov (4), Gounas (3), Goniotakis Korderas, Solanakis (2), Kavousanos.

CN Terrassa, 13

Motos, Alegre, F. Sánchez, Alarcón (1), Carrillo (2), Prieto, Barroso (4), Pericas, Gutiérrez (4), De Lera (1), Rodríguez (1), Chico, I. Sánchez.

Àrbitres. Alessandro Severo (Itàlia) i Gabriella Varkonyi (Hongria).

Parcials. 3-4, 6-5, 4-3, 1-1.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top