Publicitat
Esports

Arriba la màgia de la Copa 

València reunirà entre avui i diumenge els millors equips del hockey masculí espanyol en la competició més antiga d’Espanya, una Copa del Rei que va començar-se a jugar l’any 1915. Dos equips locals, el Club Egara i el CD Terrassa obriran la competició avui a dos quarts d’onze del matí. A les tres de la tarda, l’Atlètic s’enfrontarà a l’RC Polo en un duel que serà la reedició de la passada final de Can Salas, en la que el Polo va vèncer 3 a 4 "in extremis". El duel més atractiu dels quarts és l’Atlètic – Polo. Els de Xero Gasol no podran comptar amb Marc Sallés ni amb Sam Cortès. Pepe i Pau Cunill han entrat a la llista de divuit jugadors convocats, però no estan encara al cent per cent de les seves possibilitats. Pel que fa al Polo, s’han quedat fora de la llista Alfredo Barón i Max Romagosa. Els dos tècnics preveuen un partit molt equilibrat en el qual pot passar qualsevol cosa.

"El Polo té un molt bon equip. Paga jugadors terrassencs i es reforça cada any més. Però jo confio molt en l’Atlètic. Anem a aquesta Copa amb ganes de guanyar-la". Som dos equips molt ofensius, però em temo que aquesta vegada es veurà un partit més aviat travat i de pocs gols, assenyala Xero Gasol, tècnic de l’Atlètic. Des de l’altra banqueta, el terrassenc Roger Pallarols, ex de l’Atlètic, assenyala: "Ens enfrontem dos estils de joc molt ofensius, dos equips amb moltíssima qualitat. Pot passar qualsevol cosa. Als dos ens agrada anar a l’atac i pressionar el rival. No hi ha favorit. Espero un partit amb molts gols. Tindrem opcions i confio a aprofitar-les", assenyala. A la lliga van empatar a zero a Barcelona. El guanyador s’enfrontarà dissabte a Club de Campo o Complutense.

El primer duel de la jornada serà el derbi entre el Club Egara i el CD Terrassa. Els del Pla del Bon Aire parteixen com a favorits, però els de Ramon Rius, que es van classificar diumenge gràcies a dos resultats aliens, no tenen res a perdre i no descarten donar la sorpresa.

L’Egara, clar favorit
A la penúltima jornada de la primera volta de la lliga, el Club Egara va golejar per 4 a 0 el CD Terrassa al Pla del Bon Aire, però cap dels dos tècnics es refia d’aquest resultat. Ramon Sala, entrenador de l’Egara, comenta: "És evident que tenim el quadre teòricament més assequible, però a la Copa sempre hi ha sorpreses. Caldrà estar molt atents. Només pensem en el Terrassa, que segur que ens ho posarà molt difícil", diu. El porter Albert Pérez, Miki Espí i Josep Farrés seran baixa, igual que els germans Xavi i Pol Gispert, que van caure a darrera hora de la convocatòria. Qui sí que jugarà és Josep Romeu, tot i que no es troba encara al cent per cent. Per la seva banda, Ramon Rius, tècnic del CD Terrassa, assenyala: "Aquesta Copa és un premi per a nosaltres. La classificació va ser tota una sorpresa. L’equip està molt il·lusionat. L’Egara és molt superior, però intentarem passar a semifinals". El guanyador del derbi s’enfrontarà en semifinals al Júnior o el FC Barcelona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top