Publicitat
Esports

La derrota a Nou Barris fa aparèixer els primers nervis

La derrota del Terrassa FC al camp de la Montañesa ha deixat ferides en l’entorn d’un equip que ha vist com la seva bona trajectòria a la lliga s’ha vist condicionada per les derrotes encaixades en les dues darreres sortides. Els entrebancs als camps del Vilafranca i de la Montañesa comprometen la situació d’un equip que fins fa poc liderava el seu grup i que ara està a quatre punts del primer i que s’ha vist superat pel Vilafranca. Fins i tot, veu amenaçada la tercera plaça per un Manresa a un punt de distància i que serà el proper rival del Terrassa al Camp Olímpic el dia 10 de gener. A més, el conjunt de Xevi Molist és el que té pitjor puntuació dels sis equips que, en aquests moments, disputarien la fase d’ascens en la que només els dos primers obtenen l’ascens directe. Els altres quatre hauran de jugar-se una plaça més amb els dos primers del grup intermedi en un “play off” a vida o mort.

Escenaris confrontats
La derrota al camp de la Montañesa va arribar després de la golejada a la Lliga a la Pobla de Mafumet i el gran partit de Copa del Rei contra el València. Quan semblava que el Terrassa estava arribant al seu millor punt de rendiment, la relliscada a Nou Barris ha fet reaparèixer fantasmes del passat i ha fet aflorar els nervis. El mateix entrenador va decidir el diumenge, després del partit, suspendre el permís de Nadal que després va deixar en una tornada anticipada el 2 de gener. Molist creu que si els seus jugadors van ser capaços de mostrar un gran nivell contra el Valencia, han de tenir la capacitat suficient per repetir actuacions similars a la Lliga. “Sé que la motivació no és la mateixa, però no podem anar regalant punts”, diu al respecte.

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, ha volgut introduir un missatge de calma en un moment convuls en el qual fins i tot un conseller va criticar l’equip. Es va mostrar molest no només per la derrota a Nou Barris, sinó, sobretot, “per la forma en què vam perdre”. En tot cas, diu que les valoracions globals s’han de fer amb el cap fred i ha admès que a la tornada de les vacances serà el moment de tenir una xerrada amb els jugadors perquè l’objectiu de l’ascens és innegociable. “Hem de comptar fins a deu. I això és el que hem fet després del partit. Ara no era el moment de retreure res a la plantilla. Però un cop tornin els jugadors de les vacances, seurem i parlarem”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top