Publicitat
Esports

El retorn de Ferran Costa

Terrassa FC i CE Manresa s’enfronten aquest diumenge al Camp Olímpic, a les cinc de la tarda, en un partit amb molts al·licients. No només per significar el debut de Juanjo García a la banqueta egarenca, sinó també per la importància dels tres punts en joc per a dos equips que es disputen la tercera plaça de la classificació, que dóna accés al grup d’ascens a la segona fase del campionat. El Terrassa és qui ocupa en aquests moments aquesta posició, però amb només un punt de diferència sobre el conjunt del Bages.

Ferran Costa, un tècnic de només 26 anys, és l’entrenador del primer equip manresà, a més de director tècnic del club. La temporada anterior va exercir com a segon entrenador del Terrassa FC al cos tècnic liderat per Xevi Molist. Costa va rellevar Jordi Martínez, que va deixar la banqueta terrassista un cop començada la temporada. "Em fa molta il·lusió tornar a l’Olímpic", comenta en relació amb el partit del diumenge. "Tinc molt bons records del club, tant professionalment com personalment. Em van tractar molt bé i només tinc bones paraules cap al Terrassa."

El fet de no poder-se trobar amb Xevi Molist a la banqueta rival és un fet que no vol comentar. "No crec que sigui correcte que jo avaluï el que ha passat. Em sap greu pel Xevi Molist, però desconec les raons del club. Molist és un treballador amb el qual vaig aprendre molt. Segur que la seva capacitat professional li obrirà moltes portes."

La proximitat dels dos equips a la classificació fa que els tres punts en joc tinguin una gran importància, tractant-se de la darrera jornada de la primera volta de la primera fase de la Lliga. Però Costa diu que les realitats dels dos equips són molt diferents. "El Terrassa és considerat per tothom com el gran favorit del campionat. Té una plantilla de gran nivell que, a més, ha tingut continuïtat. I el club, per història, està cridat a viure més enllà de la Tercera Divisió. Nosaltres, en canvi, disposem d’una plantilla molt jove i veiem aquest partit com a una gran oportunitat de gaudir del moment en el camp més difícil de la categoria. Qui té les obligacions és el Terrassa."

Objectius
Ferran Costa centra els seus objectius a curt termini en continuar en el procés de construcció d’un equip "molt competitiu" amb la joventut dels seus components com a factor diferencial. "No canviarem l’estil de joc pel fet de jugar a Terrassa. Nosaltres no ens marquem com a objectiu acabar entre els tres millors del grup. Però sabem que si creixem com a equip i mantenim la nostra aposta, estarem més a prop de guanyar els partits. El Manresa té molt marge de creixement i sabem que tenim opcions en qualsevol camp."

El Manresa que s’enfrontarà al Terrassa aquest diumenge té més ex terrassistes a la seva plantilla. És el cas del defensa Pablo Amantini, que ja disposa de l’alta mèdica després de recuperar-se d’una lesió. El dubte és si tindrà un lloc a l’equip aquesta setmana. També destaca entre els seus futbolistes el migcampista Juli Serrano i el porter egarenc Marc Vito, que després de començar al futbol base del Terrassa va passar per diferents equips del futbol català i estatal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top