Publicitat
Esports

El darrer precedent va ser el 1992

Terrassa FC i CE Manresa s’han enfrontat en un total de 139 oportunitats al llarg de la seva història, segons un estudi publicat pel club egarenc a la seva pàgina web. Però a la Lliga, no ho fan des de la temporada 92-93. La darrera visita del conjunt manresà a l’estadi egarenc va ser el 20 de desembre de 1992 i el Terrassa FC es va imposar per 3 a 0. En els partits disputats a Terrassa a la Lliga, el domini dels egarencs és més que manifest. Segons un estudi publicat a la pàgina web del club del Bages, el balanç històric és de 25 victòries del Terrassa, 3 del Manresa i 7 empats. La darrera victòria del Manresa a Terrassa es va produir el 6 de setembre de 1964 (0-1), fa ja 56 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top