Publicitat
Esports

Recuperen la segona posició 

No quedava cap altra alternativa que la victòria. I quan això succeeix es corre sempre el perill que la pressió jugui una mala passada. No va ser el cas del Terrassa FC, que es va imposar per 2 gols a 0 al Camp Olímpic davant d’un Valls que va mostrar-se inoperant, però va poder donar un ensurt als instants finals. Venia el Terrassa de dues derrotes consecutives i es va redimir imposant-se al penúltim classificat en un duel que no va passar d’un pur tràmit, en el qual el resultadisme passava per davant de qualsevol altra consideració. Els terrassistes recuperen amb aquest triomf la segona posició amb 20 punts, a només un de distància del líder, un Europa que du dos partits menys.

Els tres punts eren innegociables i es van aconseguir. El tema del bon joc i la consistència del bloc hi haurà temps per a treballar-lo. I més tenint en compte que els de Juanjo García descansen el proper cap de setmana.

Els amfitrions van dominar el partit a la primera part, però els va mancar profunditat i capacitat per a generar perill. El mallorquí Jaume Pascual, el millor futbolista del partit, va perdonar als onze minuts en una rematada completament sol davant del porter del Valls Gonzo. Set minuts més tard es va poder treure l’errada del cap. El lateral Salva, un altre dels destacats, va aprofundir per la dreta i va assistir a Jaume, que va obrir el marcador. El gol va permetre el Terrassa deixar enrere el nerviosisme. El següent pas, que no es va culminar, era marcar-ne un segon que deixés el partit sentenciat, però tret d’algun llançament tebi i llunyà d’Adri Lledó i Àlex Fernández no es va generar massa perill. El Terrassa tocava on menys mal feia a un Valls que s’esperava.

Madurant el partit
A la segona part, García va posar al camp a Galeano i Albert López per donar frescor a l’equip. Seguia manant el Terrassa, amb un Àlex Fernández imperial que ho intentava tot, fins i tot avançar fins a l’àrea. I quan faltaven deu minuts, Iván Agudo (que va fitxar dijous passat) i Akito van donar aire a la davantera. L’equip seguia intentant ampliar l’avantatge sense sort. El Valls no inquietava, però al darrer minut va disposar d’una falta directa que el seu lateral dret Riki va llançar fora. Va ser un dels pocs moments de tensió del partit. I al següent contraatac, en el primer dels tres minuts d’afegit, Agudo va assistir a Albert López, que va anotar un 2 a 0 que havia trigat massa a arribar, però que va resultar ja definitiu.

TERRASSA FC, 2

Ortega, Salva, Pelegrín, Mico (Galeano, minut 59), Lucas Viña, Castillo, Àlex Fernández (Manu, minut 83), Adri Lledó (Akito, minut 80), Jaume Pascual (Iván Agudo, m. 80), Arranz (Albert López, m. 59) i Josu.

UE VALLS, 0

Gonzo, Riki, Eric Martí, Aleix Ruiz, Òscar Torre, Arnau Miró (Jordi Prades, minut 65), Sergio Giralte, Cesc Martínez (Óscar Pérez, minut 65), Sergi Masqué (Cheik Saad, minut 75), Albert Plana (Xavi Fabra, minut 55) i Sergi Gestí (Sergi Gómez, minut 75).

Àrbitre. Marc Oltra Sáez. Targetes grogues per als jugadors locals Àlex Fernández i Salva i als visitants Cesc Martínez, Sergi Gestí, Cheik Saad i Sergio Giralte.

Gols. 1-0, minut 18, Jaume Pascual; 2-0, minut 91, Albert López.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top