Publicitat
Esports

El Terrassa vol posar el cava a refredar

El Terrassa FC rep aquest diumenge, a les 18.00 hores, la visita del Granollers en un partit en el qual una victòria local podria costar l’equip de Juanjo García a l’ascens

Els jugadors del Terrassa FC celebren un gol al camp del Cerdanyola / Lluís Clotet
Publicitat

El partit que el Terrassa FC jugarà aquest diumenge a les 18.00 hores contra l’EC Granollers al Camp Olímpic ja té olor de final en el camí dels egarencs cap a l’ascens a Segona Divisió RFEF. Una victòria dels locals els aproparia a la categoria superior a manca de dos partits (els dos contra el filial del Girona) per finalitzar la fase d’ascens.

En el vestidor del Terrassa existeix plena consciència de la importància del partit. Sumar aquests tres punts acceleraria la trajectòria dels de Juanjo García i ningú vol cometre ara una errada que comprometi el futur immediat. “Sento que estem en el lloc on tothom deia que havíem d’estar i no ho havíem aconseguit”, diu l’entrenador del Terrassa FC en relació amb el paper de favorit que ara té assignat el seu equip. “Ens donaven per morts i crec que ara a cap equip li agrada jugar contra nosaltres. Ens hem guanyat el respecte de tothom. Però en el futbol he vist de tot, per la qual cosa no ens podem confiar.”

Juanjo García, a més, admet que el Terrassa ha de saber gestionar la necessitat de no poder fallar en cap partit. “Perdre un partit ens complicaria el futur. I guanyar aquest diumenge ens posaria en un lloc idoni, amb la possibilitat d’obtenir l’ascens el dimecres vinent. En tot cas, si no pugem ara tindrem una nova possibilitat en el “play off” i no podem pensar que això seria una derrota.”

La baixa per sanció del migcampista Fernando Galeano és el punt més destacat en el conjunt local. Per contra, el tècnic recupera Adri Lledó després de perdre’s el darrer encontre a Granollers. Albert López, per la seva banda, ja ha començat a entrenar aquesta setmana després de la seva operació d’apendicitis, però encara no estarà en condicions de saltar al terreny de joc.

El rival
El conjunt de la capital del Vallès Oriental arriba a aquest encontre en la sisena posició del grup d’ascens, ja sense opcions de lluitar per la segona plaça i amb la vista posada en un “play off” en el que es jugarà les seves possibilitats de pujar de categoria. L’equip dirigit per José Solivelles, però, va trencar a la darrera jornada una dinàmica molt negativa de tres derrotes i cap gol en els tres compromisos disputats d’aquesta fase. I ho va fer amb un triomf de mèrit per 3 a 1 davant l’Europa, que va afrontar l’encontre amb l’ascens a la butxaca.

Publicitat
To Top