Publicitat
Esports

Títol europeu de Joan Peñarroya

Tercer títol del tècnic terrassenc en els set mesos darrers

Joan Peñarroya, mantejat pels seus jugadors / FIBA

L’entrenador terrassenc Joan Peñarroya ha revalidat el títol a la FIBA Champions League en imposar-se per 59 a 64 al Pinar Karsiyaka turc en una final duríssima amb el conjunt de l’Heredia San Pablo Burgos. El conjunt de Peñarroya acumula ja dos títols consecutius en aquesta competició de la FIBA i suma tres trofeus internacionals en els darrers set mesos. El passat mes d’octubre es van adjudicar l’edició de l’any passat de la Champions League de la FIBA, al febrer es van endur la Copa Intercontinental i diumenge van repetir títol a la Champions de la FIBA.

La final entre el San Pablo Burgos i el conjunt turc del Pinar Karsiyaka va estar marcat per la igualtat. Cap dels dos equips va superar els set punts d’avantatge. Els de Peñarroya van trencar el partit a l’inici del darrer quart. El club ha rebut un milió d’euros de premi després d’haver guanyat la seva segona Champions consecutiva.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Títol europeu de Joan Peñarroya
To Top