Publicitat
Esports

Cuesta: “Estic molt afectat”

El president del Terrassa FC va admetre que estava “molt tocat” després de la derrota a Girona

Publicitat

Molta decepció entre els components del Terrassa FC al final del partit al camp del Girona “B”, on el Terrassa FC ha perdut aquest diumenge per 3 a 1, resultat que impedeix els egarencs pujar directament a Segona Divisió RFEF i l el porta al “play off”. Una tristor reflectida de forma visible en el president, Jordi Cuesta, i els seus col·laboradors més propers. Entre ells, l’empresari grec i accionista del Terrassa. Konstantinos Tsakiris que ha estat present en el camp.

Jordi Cuesta, a l’esquerra, amb l’empresari grec i accionista del Terrassa, Konstantinos Tsakiris / Nebridi Aróztegui

“Estic molt tocat”, admetia Cuesta a Diari de Terrassa pocs instants després de finalitzar el partit. “Pensava que guanyaríem, estava convençut. Fins i tot vaig comentar que podríem guanyar els sis partits perquè veia l’equip molt sencer. Aquest és un moment dur, imagino que demà ja ho veurem d’una altra manera. Esperem a veure com acaba el tema del Lleida i si hem de fer el “play off”. És una incertesa total, un despropòsit.” Cuesta ja ha viscut tres intents d’ascens en la seva etapa com a president sense sort. Aquest és el quart, malgrat que encara hi ha esperança. “Ho he donat tot, vaig dir que em deixaria la pell i ho fe fet. Penso que no m’ho mereixo”, va admetre amb tristesa. “Ho teníem a tocar, no ho tindrem tant a l’abast com aquesta vegada. Estic molt afectat.”

El president del Terrassa va resumir la seva opinió del partit. “He vist bé a l’equip a la primera part, però després hem caigut a la precipitació, cadascú fent la seva guerra. El final ha estat desconcertant.”

Publicitat
Cuesta: “Estic molt afectat”
To Top